tisdag 21 december 2021

Tisdagstrion - Julböcker

 

Veckans tema hos Ugglan & Boken är passande nog julböcker! Jag har inte läst så många så den här veckan blir det två jag har läst och en jag planerar att läsa den här månaden. Det finns dessutom ett tema på de julböcker jag dras till.


Tolv hundar i juletid av Lizzie Shane. Det här är boken jag ska läsa det här året. Jag kunde inte stå emot titeln helt enkelt.


En oväntad jul av Natalie Cox är en lättsam och lite charmig bok. Jag har dock för mig att den var en aning nervslitande för mina mattenerver då huvudkaraktären inte riktigt har koll på hundar men ändå ska sköta ett hundpensionat.


Kärlek, bakelser & en mops av Annie England Noblin minns jag också som en charmig feelgood för hundälskare. Det finns dessutom recept på godsaker för hundar längst bak i boken och det här har påmint mig om att jag måste testa dem.

13 kommentarer:

 1. Nu blev jag vansinnigt sugen på att läsa något juligt 🙂

  SvaraRadera
 2. Jag blir lite misstänksam mot alla dessa julböcker - men det är kanske grovt orättvist?

  SvaraRadera
 3. Jag läste Kärlek, bakterier … innan jag såg att det rätta var bakelser. Är det pandemins fel, fast den handlar om virus? Kul att alla böckerna handlar om hundar.

  SvaraRadera
 4. Det doftar verkligen apelsin, glögg och pepparkakor om dina böcker :)

  SvaraRadera
 5. Det där verkar vara mysig julläsning.

  SvaraRadera
 6. alla böckerna ser så rara och trevliga ut, men jag klarar inte av dem. jag tappar koncentrationen och tankarna fladdrar iväg. känner igen alla tre

  SvaraRadera
 7. Jag har läst dina två första böcker. Tack för tips om den tredje.

  SvaraRadera
 8. Skulle nog inte funka på mig är jag rädd. Men de SER ju så mysiga ut.

  SvaraRadera
 9. Ja, alltså, hundälskare är jag ju, men är ingen feelgoodfantast. Men tack för tipsen! :)

  SvaraRadera
 10. Kärlek, bakelser och en mops minns jag att den var lite mysig. :) Ska bli spännande att se vad du kommer tycka om Tolv hundar i Juletid.

  SvaraRadera
 11. För ovanlighetens skull har jag läst alla tre. Tolv hundar i juletid älskade jag. De andra två tyckte jag var lite charmiga.

  SvaraRadera