fredag 31 december 2021

Januari TBR

 

9 kommentarer:

 1. Hall väntar i bokhyllan, gillade filmatiseringen i svt.
  Gott nytt läsår!

  SvaraRadera
 2. Konsten att höra hjärtslag älskade jag när jag läste den för några år sedan. :) Har dock inte kommit mig för att läsa de andra två böckerna i serien. Nästa år kanske? ;)
  Hahaha, entusiasmen sprutar ur öronen på dig i slutet av videon. :D Ganska logiskt ändå att Vargnatt får läsa vargrelaterade böcker. ;) Men du, det är inte lag på att du måste läsa dem, så om det känns tungt är det bara att strunta i dem. :)
  Gott nytt år och kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas jag också ska göra det! :) Håller tummarna för att du hinner fortsätta serien under 2022 ;P
   Hahaha ja visst gör den! Vi får ju även DNF:a böcker om vi inte gillar dom, bara vi ger dom en chans först så det löser sig hur som helst :P Nu har jag fått sällskap i att läsa Wolf Hall också så det känns bättre :D.
   God fortsättning! <3

   Radera
 3. Ja men det är ju fantastiskt! Ser du inte? Klart att världens finaste vargtik ska läsa "vargböcker". Wolf Hall är helt fantastisk! Jag är på tredje delen - 882 sidor, så pip lagom ;) Och Vargen - den jagade jägaren har jag haft på läslistan länge. Den är säkert jätteintressant. Det blir kanoners det här.

  (Jag har varit lite dålig på att kommentera det senaste. Det beror på att jag tittat på Youtube på torsdagen, tänkt att jag vill kommentera i bloggen i stället, men sedan glömt gå in - trots att jag antecknat så fint)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det är väl så! Logiken är glasklar :D. Det låter i alla fall lovande att Wolf Hall är så bra, jag hoppas jag också kommer tycka det, annars blir det en tung läsning :p.

   Haha ingen fara! :) Du kommenterar när du kan, hinner och orkar! :)

   Radera
  2. Det tar lite tid att läsa den, det gör det. Det är inte så att man flyger över sidorna, trots att den är bra. Den kräver lite, men är SÅ värd det.

   Radera
 4. Wolf Hall har väntat även i min hylla väldigt länge. Lycka till med läsningen. Skall bli spännande att se vad du tycker om den.

  SvaraRadera