torsdag 11 februari 2021

Bokreatips

 

Det är nog inte så många bokslukare som missat att bokrean startar den 23:e. Så jag tänkte ta och tipsa om några böcker jag verkligen tyckt om som finns att fynda. De böcker jag tipsar om här är från Akademibokhandelns reakatalog. 


Berätta aldrig det här av Frida Boisen är en bok baserad på verkliga händelser. Det är en av de mest berörande böcker jag har läst. 


De sju systrarna av Lucinda Riley. Det här är ju en favoritserie för mig och de första fyra böckerna finns på bokrean.


Och så var de bara en av Agatha Christie. Min favorit av alla Christie-böcker jag har läst. Den enda av dem som jag har läst om.


Staden av Camilla Sten är en riktigt bra rysare! 


Prästgårdens hemlighet av Tobias Söderlund. Det här är en riktigt bra och spännande spökhistoria för åldersgruppen 9-12.

Det här är några tips på riktigt bra böcker som finns att fynda. Jag ska själv handla lite så klart men de böckerna får ni se i en book haul sen!

6 kommentarer:

 1. Den boken av Agatha C har en helt fantastisk intrig. Jag har sett den som film också. Även den är riktigt bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med! Har däremot inte sett filmen, det måste jag kolla upp :)

   Radera
 2. Tack för tips! Jag har förbokat några böcker från Bokus, bl a två i Mariette Lindsteins Dimön-serie. Båda till riktiga fyndpriser! Passar mig så bra just nu efter att ha läst del ett och två, fått del fem. (Det är alltså trean och fyran jag har förbokat på bokrean.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad passande att de du saknade fanns på rean :D

   Radera
 3. Åh Staden har jag velat läsa länge! Den ska jag beställa. Och det blir säkert någon mer som slinker med. ;) Tack för tipsen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så lätt hänt att det åker med någon extra ;p

   Radera