torsdag 12 februari 2015

Fynd med nostalgi

Jag har sovit hos min syster två nätter nu pga lite veterinärbesök med storhunden. Först för att ta lite prover i tisdags, och idag var vi på ultraljud. Vovven har förstorad prostata så nu är det medicin i en vecka som ska verka för att förminska den, och den effekten ska hålla i fem månader. Sen får vi se om det blir att fortsätta med den kuren eller om det blir en kastrering.

Men! Det jag skulle skriva om var fynd jag gjorde på Myrorna, för så klart tog vi en sväng dit när jag ändå var i stan. Det är lite vår grej. • Skuggan över stenbänken av Maria Gripe
 • ...och de vita skuggorna i skogen av Maria Gripe
 • Djungelboken av Rudyard Kipling
Böckerna av Maria Gripe har jag läst i...mellanstadiet kanske? Jag kommer ihåg att jag älskade läsningen och att stämningen i dem var otroligt bra. Det är böcker jag ofta funderat på att köpa hem, så jag kunde inte lämna dem när de stod där och skrek på mig.
Djungelboken har jag aldrig läst, men det känns som något som vore roligt att göra när man sett Disneyfilmen så många gånger. Den här boken är dessutom riktigt fin! 


4 kommentarer:

 1. Gripes böcker är ju bara så bra! Minns jag plöjde dem ett par ggr under mellan o högstadiet. Borde läsa om dem snart jag med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag minns dom som otroligt bra! Ska försöka ta mig en omläsning i sommar :)

   Radera
 2. Skuggan-böckerna gillar jag, speciellt de första två är favoriter :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att det bara är de här två jag läst, var först på senare år jag ens fick veta att det fanns fler :) Ska hålla utkik efter dom också :)

   Radera