fredag 1 januari 2021

Januari TBR

 

12 kommentarer:

 1. Agota gillar jag, Haig bra, presidentfruar är intressant,barnbarnet önskat såna spelböcker, på engelska, önskar gott nytt läsår 2021!

  SvaraRadera
 2. Bör man läsa Outsidern och Blod säljer av Stephen King efter trilogin Mr Mercedes?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja man borde absolut börja med Mr Mercedes trilogin för Outsidern spoilar mycket från den serien. Och tydligen ska man läsa Outsidern innan man läser Blod säljer, jag har inte hunnit börja på den ännu så jag vet inte varför!

   Radera
  2. Har hunnit läsa första boken i Mr Mercedes-trilogin och gillade den verkligen.

   Radera
  3. Tyckte de andra två böckerna också var riktigt bra! :)

   Radera
 3. Nattkorpen och Midnattsbiblioteket är jag väldigt nyfiken på. Särskilt den sistnämnda har jag sett lite varstans nu så det känns som om många läser OCH gillar!

  SvaraRadera
 4. Du kan väl åtminstone ge Cinder ett eller två kapitel innan du ger upp? Jag tyckte att den var fantastisk och hela serien är en av mina favoriter, så det vore trist om du inte ens provade.
  Midnattsbiblioteket ser jag fram emot att läsa, när det nu blir. Året börjar dock med en annan bok, en tegelsten: Blood & Honey, av Shelby Mahurin. Det är fortsättningen på Serpent & Dove som jag läste förra året och älskade, och jag hoppas att den här också är bra. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas ju verkligen på att hinna med Cinder den här månaden! Ska försöka sätta den ganska högt i högen :)
   Serpent & Dove måste jag kolla upp! Kan inte komma på att jag har hört om den tidigare :)

   Radera
 5. Jag har bara läst Historieläraren av Matt Haig, men den tyckte jag väldigt mycket om, så Midnattsbiblioteket vill jag också läsa. Nattkorpen låter väldigt intressant. Spännande upplägg och roligt att följa med i serien redan från början.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är mysigt när man hittar nya serier att följa med i takt med att de ges ut! :)

   Radera