fredag 11 maj 2018

Hundkul med Nitro!


Det blev en lite annorlunda video idag! Både recension och lite tricks med Nitro, det kändes som det bästa sättet att lägga upp det på. Hoppas ni tycker om den! Vi hade väldigt roligt när vi tränade och spelade in :). Tusen tack till Idus förlag och Jeanette Bergenstav för boken!

14 kommentarer:

 1. Åh, så söt han är! Framför allt när han viftar med tassen och ska "klappa till" någonting. Och så duktig! Ser fram emot att se fler trick! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är hans viftande sött! Får mig att smälta varje gång :)

   Radera
 2. Vilket kul och bra upplägg med en video-recension till den här boken, blir riktig sugen på att bli husse, har egentligen varit inne länge på att skaffa hund också...
  Söta lilla Nitro bjöd på en fin liten show : )

  Allt gott
  nicklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad kul att du tycker att det funkade bra! :)

   Radera
 3. En riktigt bra recension som jag tror var till stor hjälp för hundägare. :) Och vad duktig han är! Jag satt med ett stort leende och det var så kul att se när ni jobbade ihop. :D Lycka till med flera tricks!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack! :) Han är superduktig och man blir så glad av hans energi :).

   Radera
 4. Vilket charmknippe. Jag är också sugen på att testa några av tricken med min hund, men bebis tar över. Får försöka hitta på något där även han kan vara med. Dra i svansen till exempel ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är han det! :) Ibland när vi tränar bryter jag bara ihop av skratt för att han ser så jäkla söt ut och ögonen bara lyser av bus :). Haha bebishundträning! Du kan skriva en helt ny bok på det!

   Radera
 5. Vad roligt att se! Bra recension av den boken😊

  SvaraRadera
 6. Så duktiga ni är! Jättekul att se :)

  SvaraRadera