fredag 13 januari 2017

Lägger undan en bok

Jag började läsa Beloved av Toni Morrison i fredags kväll, men jag har faktiskt lagt undan den. Jag fastnade inte alls och det är så trist för jag trodde verkligen att jag skulle gilla den. Men den bara ligger där och känns inte alls lockande att läsa, det känns bara jobbigt att tänka på att ta upp den så det får vara.


Det här kanske får vara ännu ett mål för året? Att faktiskt kunna lägga ner böcker som inte känns rätt.

14 kommentarer:

 1. Ja, det är ett bra mål tycker jag! Fast det har jag inga problem med så jag behöver inte det som mål själv...

  SvaraRadera
 2. Det skulle jag kunna ha som mål också, jag har jättesvårt att lägga ner en bok fast jag kanske inte tycker om den så mycket, vet inte varför egentligen..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här. Är som ett tvång att läsa ut!

   Radera
 3. Jag har enormt svårt för att lägga ifrån mig böcker. Känner ofta att jag måste läsa klart dem, som om det var en fråga om hövlighet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är samma här och det är lite jobbigt ibland.

   Radera
 4. Jag har supersvårt att lägga ifrån mig en bok oläst! Men det är helt klart ett bra och nyttigt mål att ha för året tycker jag :)

  SvaraRadera
 5. Jag har en sådan bok också men ska väl kämpa lite till.

  SvaraRadera
 6. Ja, känns det inte bra så får den lov att vänta :) jag vill egentligen helst också bara "puscha på" och få böcker utlästa (jag har en tendens att vilja stanna på samma bok, men inte läsa fler än en åt gången vilket också kan ha sin nackdel att inte upptäcka nytt), men måste lära mig att det är helt okej att lägga ifrån sig en bok om den inte tilltalar mig. Det ska vara ett nöje att läsa! :)"Tiden är inte nu" får man nog tänka *klappa bok* xD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den fick inte ens vänta, den åkte i högen med böcker som ska ha nya hem :p

   Radera
 7. Jag önskar jag var bättre på att lägga ner böcker oftare. jag tvingar mig ofta till att avsluta det jag påbörjat. Men är det inte ens grej så ska man verkligen inte tvinga sig. Så lika bra att ta upp nåt annat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känner jag också men jag vill bli bättre på att lägga ner en bok om jag inte tycker om den :)

   Radera