torsdag 1 januari 2015

Bästa böckerna 2014


12 kommentarer:

  1. Inga kelgrisar ska jag köpa i pocket så fort den kommer ut, tro de bli i februari. Har varit nyfiken på den jättelänge. Bra video!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :) Och hoppas du kommer gilla boken! :)

      Radera
  2. Britt-Marie var här är även en av mina toppböcker från 2014.

    SvaraRadera
  3. Tack för en härlig video! :) Många bra tips! Blev glad när du visade Introvert, vill läsa den för jag tror jag kommer känna igen mig själv också. :) och jag ska läsa Inga kelgrisar.. ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv! :) Både Introvert och Inga kelgrisar är verkligen läsvärda, även om det är av två heeeelt skilda orsaker :p. Men läser du Introvert så berätta om du kände igen dig! :)

      Radera
    2. Ja det ska jag göra! Provläste Introvert på Bokus och kände mig både lättad och glad! :p Så nu ligger den och Inga kelgrisar redan i varukorgen hehe.. ;)

      Radera
    3. Haha det är bra! Perfekt sätt att börja det nya året på :D

      Radera
  4. Många bra tips, blev sugen på flera stycken. Både the fault in our stars och Britt-Marie var här är med på min topplista. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att höra att du fick lite tips! :)

      Radera
  5. Eleonor and Park och Expeditionen kom med på min topplista med :) Hade svårt för både Shantaram och Fågelmannen (så brutal) när jag läste dem dock, men blir nyfiken på hunddetektivboken och Walking Dead (klarade inte av tv-serien, fick stänga av under intror), men som serie kanske det skulla gå bättre...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hunddetektivboken är så otroligt charmig! :) Inte alls brutal som till exempel Fågelmannen, Vad kul att du hittade lite du blev nyfiken på :)

      Radera