fredag 19 mars 2021

Bookshelftour del 4!

 

8 kommentarer:

 1. Lilla söta Nitro!
  Foer får jag kanske ta och ge mig på när du säger att den är så bra. Jack har jag faktiskt inte läst, det är rätt skämmigt när man är i min ålder. Fantomerna tror jag att jag har i hyllan. Jag borde läsa den när jag tyckte så mycket om Östergrens trilogi om Henry Morgan. Stackars olycklige Kurt har jag också i hyllan. Köpte den på loppis när du skrev om den, men har inte läst den än. Jag blir lite nyfiken på Nattfåk (plötsligt). Hur läskig är den egentligen? Tio av böckerna hade jag läst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tyckte Foer var fantastisk! En bok jag aldrig glömmer. Nattfåk är den bok jag minns som mest läskig av de Theorin-böcker jag läst, det var därför jag gillade den så mycket! Har för mig den är läskig på ett krypande sätt :).

   Radera
  2. Det blir nog ingen nattfåk, hör jag :)

   Radera
  3. Haha kanske säkrast! :D

   Radera
 2. Åh, Turtles!! Jag brukade titta på den tecknade tv-serien när jag var liten. :)

  SvaraRadera
 3. Laman och ugglan var ju jättesöta! Rebecca minns jag var bra. Helene Hanffs bok älskade jag! Duma Key av King vet jag inte så mycket om. Minns du om den var bra? Åh det var snyggt halsband. :D Och stort grattis till blurben! Och du samma här, jag älskade att titta på Turtles!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja visst är de gulliga! Jag gillade verkligen Duma Key har jag för mig. Det var några år sedan jag läste den nu, borde läsa om den någon gång :). Kul att du också gillade Turtles :D

   Radera