fredag 26 mars 2021

April TBR

6 kommentarer:

 1. "Aprrrill", haha. Gillade det. Har du svårt att säga "Robin Hobb" utan att hjärnan vill säga "Robin Hood"? Udda fråga kanske, haha. Men min hjärna hade strejkat och bara sagt "Robin Hood" hela tiden. När du gör uppehåll i en påbörjad bok och sen går tillbaka igen för att läsa, minns du nåt av det du läst innan? Jag är väl senil rent generellt men blir alltid impad av folk som minns nåt, haha.
  "Outtalat" känner jag igen, läste den för några år sen så minns inte mycket, men tyckte nog den var sådär. Hoppas dock den faller dig i smaken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha så går det när man hoppar ganska mycket mellan engelska och svenska både i tankarna och tal. Japp! Gör likadant med Robin Hobb :P Det vill direkt bli Robin Hood, väldigt frustrerande :P. Oftast kan jag komma ihåg ganska bra vad som hänt i en bok jag lagt undan ett tag, om jag gillade det jag läste i alla fall!

   Radera
 2. 'Stöld' har jag tänkt spara till juni då månadens språk är samiska. Jag har inte hittat något översatt från samiska, så det får duga med samiska författare. Tänkte läsa någon av hennes ungdomsböcker också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm jag har inte heller hört om någon bok som är översatt från samiska tyvärr. Det hade varit intressant att hitta någon sådan!

   Radera
 3. Låter bra med en utmaning att plocka upp en bok som stått läänge i hyllan. :p Det är något jag också borde göra! Outtalat läste jag för några år sedan och tyckte den var okej. Hoppas du tycker om den. :) Stöld låter som en tuff men intressant läsning. Ska bli spännande att se vad du tycker om den! Jag hittade också Exorcisten på svenska och ta mig sjutton, det är likadan utgåva som din. Inte det snyggaste omslaget haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det behövs verkligen! Men nu när jag inte tar emot så många recensionsexemplar längre är det mycket lättare att hinna med egna böcker också och det är så skönt :D. Nej usch visst är det omslaget hemskt :P Vi får hålla tummarna för att innehållet är bättre :P.

   Radera