fredag 12 mars 2021

Bookhaul!

 

4 kommentarer:

 1. Koboken verkligen ju väldigt charmig! Ska bli kul att se vad du tycker om den. "Kvinnornas stad" blev jag väldigt nyfiken på också. Hoppas att du gillar "Vålnadernas historia", det är en gedigen faktabok som jag tyckte mycket om. Fast jag var tvungen att varva med andra böcker. Blir lätt för tungt annars. "Stöld" är jag också nyfiken på, även om den låter emotionellt tung. Bra hög!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst verkar den söt! Jag ska försöka att läsa den snart så den inte blir liggande i flera år :p. Ska komma ihåg tipset att varva Vålnadernas historia med lite annat :) Den låter jätteintressant så ska bli kul att plocka upp den.

   Radera
 2. Boken om kor verkar ju som en mysig läsning på något sätt. ;) Åh jag visste inte att det fanns en fortsättning på Järnskallen! Som jag inte har läst än, måste verkligen ta tag i den. Institutet står också i min hylla och jag är så pepp på att läsa den! Exorcisten låter ju som ett måste att läsa för oss som gillar skräck. :D En riktigt bra hög du har fått tag i!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Jag tycker de ser så snälla och mysiga ut så ska bli spännande att läsa om hur deras petsonligje kan vara :D. Järnskallen var väldigt bra! Annorlunda från allt annat jag läst :). Jaaa kände samma med Exorcisten, den måste man ju läsa :D Den ligger i aprils tbr-hög!

   Radera