fredag 2 augusti 2019

Augusti TBR


12 kommentarer:

 1. Kurt-boken är jag nyfiken på... Anne Frank borde jag läsa om, egna böcker är skönt att läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror Kurt-boken kommer vara riktigt intressant! :)

   Radera
 2. Nyfiken på flera, däribland Grand man, och Anna Frank förstås, som jag tänkt läsa i flera år nu... Just nu befinner jag mig inuti Fred Vargas fantasifulla värld, din förtjänst : ) Läste din recension av Cirkelmannen. Vargas är som bekant egensinnig, slår an en skruvad humoristiskt ton med sina udda mångbottnade karaktärer, har en filosofisk ton och ett träffsäkert språk också som jag gillar skarpt. Ja, hennes historier liknar ju inget annat inom deckargenren; så vitt jag känner till i alla fall. Sålunda är Vargas en jättekul upptäckt för mig, tack : )

  Allt gott
  hälsar
  nicklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tog ju mig också flera år innan jag äntligen nu kommer ta tag i Anne Franks dagbok! Vad kul att du upptäckte Vargas här, ska bli spännande att höra dina åsikter sen när du har läst ut den! :)

   Radera
 3. Hej igen!

  Menar förstås Cirkeltecknaren, du har nämnt den i någon video och jag tror även att du skrev en recension om boken...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte läst den ännu, den står bland alla olästa böcker, men jag har garanterat nämnt den en eller två gånger i listor med böcker jag vill läsa :)

   Radera
 4. En massa nya böcker för min del. Anne Frank och Exet har jag dock läst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg att du läste Exet ganska nyligen :)

   Radera
 5. Hoppas det är svalare hos dig nu! Det verka vara många spännande böcker i din hög i Augusti. :) Nu börjar den bästa läsperioden för mig så det kommer nog bli lite fantasy, gotiskt och spänning för min del. Och några recensionsexemplar. Ha en trevlig helg! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är det för svalt :p jag gillar värmen så lite varmare får det gärna vara! Ska bli spännande att följa din höstläsning :D

   Radera
 6. Bara första och sista jag känner till och bara den sista jag läst. Fast det var länge sedan, minns inte mycket. Ska väl ta och snickra ihop en TBR jag också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser fram emot din TBR! Tycker det är så roligt att se vad andra planerar att läsa :)

   Radera