torsdag 1 mars 2018

Min ljudbokshylla

Jag läser allra mest fysiska böcker, men ibland lyssnar jag på ljudböcker också. Då är det via Storytel, jag har faktiskt aldrig ens testat någon annan ljudboksapp. Det har alltid känts som att jag kan få ut det jag vill ha via dem.

Men då är det ju så att det ligger en del olyssnade böcker i min bokhylla där. Det spelar visst ingen roll vart bokhyllorna än befinner sig, de blir alltid fulla med böcker på kö! Så idag tänkte jag bara visa fem av de böcker jag verkligen vill lyssna på. Har ni lyssnat/läst på någon av dem får ni gärna säga till och berätta om de var bra eller inte, eller om det är någon ni själv är intresserad av.


Kamrat.357 fick jag tips om på Instagram av författaren själv. När jag sedan läste att den delvis handlar om Palme-mordet så fick den snabbt hoppa in på min Storytel-bokhylla. 


Mischling har jag länge velat läsa men till sist fick den åka in på ljudbokshyllan. Har faktiskt börjat lyssna på den men inte hunnit färdigt än. 


Det här är också en bok jag har haft ögonen på sedan den kom ut!


Bakom stängda dörrar har varit precis överallt känns det som. Alla hyllar den! 


Det känns som alla har läst den här och författarens tidigare bok, Omgiven av idioter. Jag har inte läst någon av dem men är lite mer nyfiken på den här boken.

7 kommentarer:

 1. Mischling tyckte jag inte var super men Bakom stängda dörrar.Wow.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har bara hört bra om Bakom stängda dörrar!

   Radera
 2. Mischling tyckte jag var väldigt bra! :)

  SvaraRadera
 3. Åh, har galet många olyssnade på Storytel :O Vågar knappt tänka på det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha blir ju så när det är så lätt att lägga till dem i sin bokhylla där :D

   Radera
 4. lyssnade på Lina Thomsgård och köpte hennes bok.

  SvaraRadera