måndag 12 mars 2018

Love Hurts Deluxe av Kim W. Andersson


Originaltitel: Love Hurts Deluxe
Sidor: 384 (Inbunden)
Recensionsexemplar: Från Apart Förlag, tusen tack!
"Kärlek gör ont. Speciellt när du bestämmer dig för att dumpa din sviniga kille på en zombieinfesterad strand, när bottenlös kärlek till en sjöjungfru leder till avgrundsdjup olycka eller när inte ens döden ger dig vila från ett påträngande ex. Kärlek gör särskilt ont i Kim W. Anderssons romantiska skräcknoveller."
Det här var riktigt härlig läsning! Love Hurts Deluxe är en stor bok som innehåller 33 romantiska skräcknoveller. De är ganska korta allihopa och har oftast någon underlig twist i slutet. Vissa har faktiskt fått mig att sitta och le samtidigt som jag har läst, för man vet aldrig vad som väntar när man vänder till en ny sida. Det är alltid en överraskning och kan gå åt vilket håll som helst.

Jag har aldrig tidigare läst någon av Kim W. Anderssons serier tidigare men skulle säga att det här är en perfekt bok att börja med om man är nyfiken. Formatet, med många korta serier, är något jag uppskattar. För mig känns det bra att kunna avsluta en historia efter några sidor, och det är perfekt att läsa en eller två innan man ska sova till exempel. Det är också imponerande att han hela tiden lyckas berätta dem på ett bra sätt med det begränsade utrymmet. Det känns aldrig ofärdigt eller framstressat.

Jag är jätteglad att jag fick chansen att läsa den och rekommenderar den verkligen!

2 kommentarer:

  1. Många verkar ha tyckt om det här albumet. Kanske ska prova själv! Just det här med skräck är dock någonting som ofta får mig besviken. Jag kanske är väldigt svårskrämd, vem vet..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag blev inte direkt skrämd av det men det var ändå väldigt bra :) Väldigt bra gjort och med snygga berättelser som överraskade ofta :)

      Radera