fredag 3 september 2021

September TBR

 

5 kommentarer:

 1. Vilket fint omslag till Emily of New Moon! Och Eden, den är jag sugen på. Förbjudet att visa... har jag trott vara feelgood, så den har jag inte brytt mig i, men magisk realism gillar jag ju. Kevin finns på min läslista, den fick Women's Prize for Fiction 2005 och jag försöker ju beta av prisade böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den fin! Hoppas verkligen jag kommer tycka om den. Då skaffar jag resten i samma utgåva också. Du kan nog skippa Förbjudet att... jag gav upp den efter ungefär 100 sidor av att inte bry mig alls.

   Radera
  2. Då skippar jag den, fortsatt.

   Radera
 2. YES! Äntligen dags för mer tbr-spel! :D Underströmmar har jag länge varit nyfiken på men aldrig kommit till skott att läsa. Ska bli kul att se vad du tycker. Har faktiskt inte läst Revolvermannen heller men tror jag har de två första i hyllan. Hade inte hört talas om Eden förut men jäklar så snyggt omslag! XD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du gillar tbr-spelet så mycket! :D Det är så kul att spela in! Jag hoppas jag ska gilla Underströmmar, har gillat allt annat jag läst av henne. Visst är Eden snygg! Har börjat på den ikväll men bara hunnit några sidor så vet inte alls hur den kommer vara än, men den verkar lättläst :)

   Radera