lördag 17 april 2021

10 år

 

Idag fyller mitt lilla hörn på internet 10 år. Det känns helt galet att jag lyckats hålla igång den här bloggen så länge. Och jag tycker fortfarande det är lika roligt som när jag började! Det är fantastiskt. Så det kanske blir tio år till, vem vet? 

Det jag främst vill med det här inlägget är att tacka er som läser. Vare sig ni har varit med i flera år eller hittat hit nyss. Tack för att ni läser, tack för kommentarerna, tack för att ni hänger med på mitt boknörderi.

Många av er har varit med mig genom svåra stunder i livet och oavsett om det gällt att jag var tvungen att ta farväl av Aramis eller kommit ur ett destruktivt förhållande har ni alltid funnits där med kärlek och värme och det har verkligen hjälpt mig. Tusen tack för det, ni är underbara.

Har ni några idéer för vad ni vill se mer av på bloggen eller i mina videoinlägg så kan ni alltid dela era tankar i kommentarerna eller skicka iväg ett mail åt mig! Eller om ni bara vill prata om böcker eller vad som helst egentligen. Tack igen för 10 år, jag hoppas ni vill fortsätta hänga här med mig! 

20 kommentarer:

 1. Wow, 10 år! Grattis! :) Tack för massor av fin inspiration, spännande boktips och allt annat. Allt gott till dig. Blogga på det sätt du tycker är roligt, då blir det bra! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för gratulationen och de fina orden! <3

   Radera
 2. Stort Grattis till din underbara bokhörna! <3 Jag tror jag hittade din blogg runt 2012 och den blev direkt en trygg och inspirerande plats för mig också. :) Plus att jag har fått så många bra boktips av dig! :D Hjärtligt tack tillbaka för alla snälla svar du skrivit till mina kommentarer och frågor genom åren! Hipp hipp hurra! :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har du varit med nästa från början, wow! :D Så glad att du velat stanna kvar och fortsätta läsa och det har varit jättekul att lära känna dig bättre i kommentarerna och i din egen blogg! <3

   Radera
 3. Åh, grattis! 10 år är en väldig lång tid, riktigt imponerande! Bra jobbat. Hoppas du hänger med i 10 år till eller mer! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :D Jag hoppas också det blir väldigt många år till :D

   Radera
 4. 10 år är inte illa. Tack för alla boktips jag fått. Hoppas du orkar minst 10 år till :)

  SvaraRadera
 5. Grattis till 10 år! Nu hoppas jag att du orkar länge till :).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! <3 Jag ska göra mitt bästa :D

   Radera
 6. Tio år... Och mycket händer. Så glad att jag hittade din blogg, läser med stort intresse det du skriver, men har ibland svårt att kommentera (kommentarerna försvinner eller alltför många klick när jag har brådis).
  Jag började blogga 2009 tills utrymmet tog slut 2016. Då fortsatte jag på en ny. Det är ett bra sätt att överleva, att skriva.
  Ha en fin vecka och tack för alla bra lästips!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är så glad att du läser och kommenterar när du kan! <3

   Radera
 7. Grattis!!! Lite i efterskott... Bra jobbat!!!
  Jag har ingen aning om hur länge jag har följt din blogg. 5-6 år kanske? Jag kommer i alla fall att fortsätta följa den så länge du orkar skriva. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :D Är så glad att du hängt med i så många år! :)

   Radera
 8. Stort grattis på 10 årsdagen! Läste detta inlägg lite sent
  men ja, nu måste jag ändå säga till dig att det varit mycket
  inspirerande och intressant att få följa din blogg. Jag har
  fått många bra lästips genom åren. Så tusen tack för det!
  Hoppas att du har ork och lust till att fortsätta med bloggen
  tills du fyller hundra år :)

  Hälsar
  Nicklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Jag är glad att du följt med på vägen och vill fortsätta göra det :D

   Radera