fredag 1 oktober 2021

Oktober TBR

 

4 kommentarer:

 1. Jag gillade Magikerna. Blir riktigt sugen på att läsa fortsättningen nu. Hrm... undrar om jag inte har den i hyllan. Jag kommer att ha Tändstickan i min TBR. Vi får se vad jag tycker om den. Sisters of the Winter Wood lät ju väldigt lockande. Tyvärr fanns den inte på Storytel. Och Gilbert Grape skulle faktiskt vara kul att läsa. Filmen var ju bra i alla fall.
  (Kan du inte få upp ljudet lite till nästa gång, så att en stackars lomhörd tant hör lite bättre? Jag har högsta volym på både YouTube och datorn och det är ändå lågt)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut ska försöka fixa det! Kanske får prata högre bara :D Men ska fixa nytt minneskort till kameran nu så jag slipper använda mobilen också så det kanske hjälper :)

   Radera
 2. Älskade videon och dem nya reglerna! :D Och den t-shirten är jättesnygg! Passar dig perfekt. :) Vet du om Hand on the wall (ja hela serien) är för vuxna eller unga vuxna? Är bara nyfiken. ;) Hoppas du kommer tycka om Gaimans bok. Minns att jag tyckte om den. Jag har också läst Magikerna och jag fick kämpa lite med den. Har också tvåan väntandes men är inte heller sugen på att läsa den! XD The Sanatorium har jag också men inte läst än. Hoppas den är bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att höra! :D Truly Devious-serien är klassad som unga vuxna men den går verkligen bra att läsa för äldre också! Eller ja de två första iaf, tredje har jag inte hunnit läsa än :p. Nej del två i Magikerna är verkligen inte lockande, det kanske blir månadens sista bok 😅

   Radera