fredag 29 november 2019

December TBR


18 kommentarer:

 1. Jag gillar verkligen utmaningen slow but steady. Funderar själv på att försöka läsa en Stephen King varannan månad eller så. Har ju några stycken att läsa om man säger så! :P Kärlek, bakelser och en mops läste jag i början av november och jag tyckte den var mysig! Böcker med hundar i är aldrig fel. De trasiga flickorna blev jag väldigt nyfiken på! Det ska bli spännande att se vilka utmaningar du hittar på sen! :D Får man fråga var du har fått tag på t-shirten? Den är jättefin! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du gillar den :D. Den känns riktigt bra att ha igång också! T-shirten är från HM har jag för mig! Tack :D

   Radera
 2. Fin bokliste, syns selv at "Kärlek, bakelser och en mops" så veldig søt ut. Har selv mange fine leseplaner i desember så det ser jeg frem til :) Og er enig i at t-skjorten din var fin.

  SvaraRadera
 3. Mops boken låter som trevlig läsning.

  SvaraRadera
 4. Tack för tips. Den boken med mopsen vill jag också läsa.

  SvaraRadera
 5. Åh, vilken söt mops! PD James har jag också siktat in mig på - fast som ljudbok på svenska. Åtminstone tror jag att det är samma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den gullig! Åh vad kul! Ska bli spännande att se vad om vi tycker lika om den sedan :)

   Radera
 6. Vill läsa tändstickan någon gång, började lite som ebok och gillade men det funkar inte för mig så får låna och läsa framöver :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska bli spännande att se dina tankar om den sen när du fått läsa hela :)

   Radera
 7. De trasiga flickorna lär du tycka om. Jag läste precis ut den. Mopsboken är också charmig. Den läste jag förra julen.

  SvaraRadera
 8. Klassikerutmaningen har gått uselt för mig nu i höst. Har endast läst en enda bok. Men tack för att du hållit i utmaningen nu ett bra tag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för att du velat hänga med! :)

   Radera
 9. P.D. James har ju skrivit Mistlar och mord

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är nog den fast på engelska :)

   Radera