fredag 19 juli 2019

Mina lästa böcker del 11


8 kommentarer:

 1. väldigt mycket djur, Atlas över avlägsna öar är helt underbar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja djur är en stor del av mitt liv :)

   Radera
 2. Hemsökta Umeå och Mystik på svenska slott låter spännande! Pompes bok har jag också, den är bra. Blir inspirerad när jag läser den. Sitter och tänker hur sjutton jag har fått hem alla kokböcker som jag har hemma. Har väl köpt dem förstås men jag vet ännu inte varför? :p Fast Köp hem fem låter ju som en smart bok... Du får göra hur långa videor du vill! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha är du också dålig på att använda kokböckerna? :P Skönt att jag inte är ensam i så fall! Jag är bara så ointresserad av matlagning. Borde egentligen ge bort dem, skulle få mycket mer plats i hyllan!

   Radera
  2. Jag tycker det är jättetråkigt med matlagning! När jag väl ställer mig vid spisen blir det bara enkla grejer i stora mängder så jag kan frysa in en massa. Där sa du nåt, varför inte ge bort några?! Ett mysterium att mina har överlevt så många rensningar i bokhyllorna vid det här laget. :p

   Radera
  3. Haha då är vi lika där! Har verkligen noll intresse av det så det är skumt att jag har så många kokböcker. Ska nog rensa lite och bara spara några få :P

   Radera
 3. Jag tror jag har nämnt det förut, men man tror liksom att maten ska laga sig själv när man skaffar en kokbok. Blir alltid lika förvånad när det inte funkar så.
  Åh, "Våra hundar" har jag också haft sedan jag var liten. :) Nostalgi!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha om det ändå vore så! Vilken varierad kost jag skulle ha med alla de här kokböckerna! :D
   Vad kul att du också hade den hundboken! Det är en riktig favorit hos mig just för att det är så mycket nostalgi över den. Jag satt och bläddrade som en galning i den och drömde om vilka hundraser jag skulle skaffa när jag blev stor :)

   Radera