fredag 12 april 2019

Fem skumma böcker!


12 kommentarer:

 1. Du är allt en skumtomte du :)))
  Horrorstör verkar ju helt fantastisk! Vilken idé att skriva en bok om ett möbelvaruhus och låta boken se ut som en Ikeakatalog. Underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det kan jag väl leva med att vara! :)
   Ja visst är den snyggt utformad! Så bra idé!

   Radera
 2. Älskar skumma böcker! Tack för bra tips, inte alltid lätt att hitta såna böcker. :D Horrorstör är jag nyfiken på. Nattfilm har jag oläst i hyllan (skäms på mig!). House of Leaves verkar ju riktigt häftig, den måste jag kolla upp! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! :D Oh jag är lite avundsjuk på dig som har Nattfilm oläst ännu, jag önskar att jag kunde läsa den för första gången igen!

   Radera
 3. Vilket roligt tema, tycker också om skumma böcker : )
  Så tack för tipsen! Omslaget med Ikea-katalogen är ju väldigt effektfullt. Den normala vardagliga interiören och så kommer de där
  läskiga motiven på väggen. Kul idé också att skriva om ett möbelvaruhus...

  hälsar
  nicklas

  SvaraRadera
 4. min favoritbok:
  http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2017/10/88-bocker-du-inte-behover-lasa.html

  SvaraRadera
 5. Takk for tips om skumle bøker. Har selv lest og riktig kost meg med Horrorstör og ble interessert i å lese Dog on it og Nightfilm etter hvert :) God påske! For øvrig tror jeg den skumleste boka jeg noen gang har lest er "Through the woods" av Emily Carroll, som er en nydelig og oppriktig skremmende grafisk roman som jeg virkelig anbefaler deg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh den har jag varit nära att skaffa flera gånger! :D Den kommer jag absolut att läsa!

   Radera
 6. Horrorstör och Dog on it lät väldigt intressant! De måste jag försöka komma ihåg att införskaffa. Kul med knepiga/konstiga/skumma böcker! :D

  SvaraRadera