onsdag 10 februari 2016

Rea-planering

Woho, igår släpptes bokreakatalogen på jobbet! Så nu har jag suttit som ett litet barn med penna och ringat in vad jag önskar mig (alltså vad jag vill köpa, ingen tomte som kommer med julklappar i februari inte).

9 böcker är jag verkligen sugen på. Så..ja..det lär ju fyllas på lite här hemma i alla fall. Men bokrean är ju boknördarnas egen högtid! Då får man köpa!
Jag vill verkligen ha de här två av Oates. Blonde har jag velat läsa länge och Karthago sen den kom ut.


Två fakta-böcker lockar mig också. Tänk om... verkar väldigt intressant och rolig. Tyst - de introvertas betydelse i ett samhälle där alla hörs och syns har jag också velat ha jättelänge eftersom jag själv är väldigt introvert.
Mirakelverkstaden fångade mig första gången jag såg den med sin underbara framsidan. Och Konsten att höra hjärtslag borde jag verkligen passa på att skaffa nu efter att ha hört ungefär alla älska den.


Sen är det några klassiker. Dels Unga kvinnor som syns här. Och sedan även en otroligt fin utgåva av Dödssynden och en av The great Gatsby. Båda böcker jag velat läsa länge. Nu får vi se om det blir de här böckerna som köpa, några av dem kommer det i alla fall garanterat bli! Ska ni köpa några av dem? :)

Internetbutikerna har jag inte ens kollat än...

18 kommentarer:

 1. Internetbokhandlarna är det enda jag har kollat, men där fanns en del spännande. Jag längtar efter Akademibokhandelns katalog!

  SvaraRadera
 2. Älskar omslaget på Unga Kvinnor, jag förbokade den på bokus :) Där fanns även Anges Cecilia i ett liknade omslag, också superfint!

  SvaraRadera
 3. Har redan beställt några böcker om historia på nätet. Ska försöka nöja mig med dem, men man vet ju inte om det går...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det brukar ju oftast lyckas slinka ner nå mer :)

   Radera
 4. Lyckades hålla mig till bara tre böcker från nätbokhandlarna. Men det brukar ju kunna vara svårt att hålla fingrarna i styr sen iallafall, haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja faran brukar inte vara över så fort :P

   Radera
 5. Jag gillar både Mirakelverstaden och Konsten att höra hjärtslag. Dessutom så har båda superfina omslag :)

  Själv har jag förhandsbokat 9 böcker på Adlibris. Är du nyfiken så har jag bloggat om vilka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Omslagen är verkligen superfina! Speciellt Mirakelverkstaden är så fin :). Ska kolla vilka du beställt!

   Radera
 6. Konstigt nog så lyckades jag hålla mig när jag kollade igenom på Adlibris. Det var väldigt nära att jag klickade hem Snöbarnet och Plommonträdet, men tänkte att jag kan ju låna dem på biblioteket istället. Fast jaa.. en av dem lockar i alla fall väldigt mycket. Som tur finns det ju lite tid ännu :)

  Mirakelverkstaden har jag läst och den tyckte jag om, fastän jag inte längre riktigt kommer ihåg några detaljer om den x)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte jag ska kolla så mycket på nätbutikerna i år, det känns nog det här :P.

   Radera
 7. jag hittade typ 16 böcker jag ville ha men höll mig till 10.. som jag klickade hem igår haha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha man får verkligen försöka sålla bort lite!

   Radera
 8. Blonde har jag blivit tipsad om i åratal, men det blir aldrig av att läsa den av någon anledning...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också hört mycket bra om den men aldrig köpt den. Vilket är udda för jag gillar Oates :). Men nu så!

   Radera