måndag 22 februari 2016

Bra start på veckan

Veckan får en bra start när man är ledig på måndag efter att ha jobbat helgen! Sovmorgon, ja tack. Nu kan jag inte sova hur länge som helst eftersom Nitro behöver komma ut, men till 9 fick jag ligga och slappa i alla fall.Vardagslyx!

Så vad ska jag göra med denna lediga dag? Jag ska ta en långpromenad lite senare, i snöfallet. Och sen ska jag fortsätta läsa på Bro bro breja av M.J. Arlidge som jag fick hem från Lind&CO. Jag tyckte verkligen om Ole dole och den här verkar riktigt spännande hittills!

Sen fick jag också hem Främlingsbarn av Rachel Abbott från Stimpla Publishing, den kommer jag påbörja direkt efter Bro bro breja!
Har ni en bra start på veckan? :)10 kommentarer:

 1. Min start var hemsk, har knappt sovit inatt och hundarna var överjä---a på morgonpromenaden, så nu sitter jag och surfar runt på trevliga bokbloggar istället för att jobba. Kanske är jag lite gladare om en stund :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men usch! Hoppas dagen blev bättre till slut!

   Radera
 2. Jag var såå nära att be om ett recex av Främlingsbarn i helgen, men påminde mig att köp och lånestoppet troligen även gäller recex. Vet just nu heller inte ens vilken adress jag ska ge eftersom vi flyttar om 1,5 vecka. Blir kul och höra vad du tycker sedan. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den låter verkligen spännande! Imponerad av att du lyckades hålla dig, jag funderade på att inte be om den först men kunde inte hejda mig :)

   Radera
 3. Vad skönt det låter :) Ett av mina bästa minnen gällande hundpromenader är faktiskt förknippat med snöstorm, av någon märklig anledning. Det var en fin tur trots att vi blev blöta ända in på bara skinnet.

  Jag fick ha en bra start på veckan i ett par timmar fram tills jag fick veta att morfar hade behövt åka upp akut till sjukhuset. Så jag har sprungit mellan mina studier och mormor, och ska upp till sjukhuset nu ikväll. Men han verkar piggare nu så det känns skönt det i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad mysigt! :) Och med hundar som sällskap så blir ju varje promenad lite roligare och bättre :).

   Hoppas din morfar mår bättre nu!Kram!

   Radera
 4. Jag hade en presentation på 20 min på engelska! Det var inte så kul.. men nu är det avklarat och jag har det lite lugnare i skolan i ca 2 dagar innan det drar igång på torsdag igen! MEN på onsdag ska jag jobba lite extra eftersom bokrean börjar! :D *yeay*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att det är över! :D Jaa bokrean, jobbar också onsdag så det blir nog fullt upp :D

   Radera
 5. Åh jag hoppas få hem de böckerna under veckan :)

  SvaraRadera