söndag 21 juni 2015

Tips under veckan

Den här gången blev det en bok som funnits ganska länge, men som nyligen kom i nytryck. Den har verkligen varit efterfrågad.
Själv har jag inte läst den än, jag vet inte varför riktigt. När jag läser på baksidan så låter det som något jag skulle kunna gilla och alla verkar ju älska den.

"Veronika, en ung författare, tar sin tillflykt till en enslig stuga i Dalarna för att få skrivro, men också för att komma över en tung sorg. I ett hus i närheten bor Astrid, en gammal kvinna som på bygden anses vara en riktig enstöring.Också hon har dragit sig undan världen och bär på mörka hemligheter. Nyfiket men skyggt studerar Astrid sin nya granne.
Allt eftersom månaderna går närmar sig de två kvinnorna varandra. Det uppstår en vänskap som ingen av dem räknat med och som kommer att förändra deras liv."
Har ni läst den? Vad tyckte ni?

10 kommentarer:

 1. Hallå, jag har taggat dig :) http://www.saganomsagorna.se/2015/06/alphabooks-tag.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Ska kika och fixa svar under veckan :D

   Radera
 2. Oh, blev tipsad om den för flera år sedan (minns inte när boken kom ut, men känns som det borde varit typ 10 år sedan på ett ungefär)!
  Jag minns det som riktigt fin och fick mig att tänka efter. Hur jag skulle uppleva den idag vet jag inte, men kass kan den knappast vara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter lovande! :) Måste spara den på min lista så jag inte glömmer bort att läsa den.

   Radera
 3. Läste den för länge sedan och älskade den. Så ja, ge den ett försök.

  SvaraRadera
 4. Jag läste den för många år sen och tyckte mycket om den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så många som pratar gott om den :)

   Radera