fredag 19 juni 2015

En liten semester

Nu är det tre dagars ledighet, woho! Här ska läsas! Det spelar ingen roll om det är tråkigt eller fint väder. Det enda som påverkas är om jag läser inomhus eller utomhus. Okej, jag ska faktiskt vara lite nyttig också och springa lite med hunden, det behöver vi båda två.

Helgen spenderas i systers sommarstuga, och dit tas ingen dator med. Så det blir mycket tid att läsa. Jag har självklart plockat ihop en "liten" hög att ta med mig, tror ni den räcker?
(Ska jag vara ärlig är jag redan i stugan när det här publiceras, kom fram igår kväll!)


Hur spenderar ni helgen? Jag hoppas ni får sol och värme i alla fall! Det är väl lite tveksamt om det blir det här uppåt i landet...

14 kommentarer:

 1. Jag lämnade också datorn hemma. Fast sitter vid internet på mobil en liten stund om dagen istället. Jag tog också med mig böcker så jag överlever nog ;) är i Hälsingland hos familjen och får god mat, dryck och ett gott skratt. Ha det fint :) ♡

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja har också mobilen så helt utan är jag inte! :p men det minskar internet tiden drastiskt ^^. Hoppas du får en fin helg! :)

   Radera
 2. Jag ska fira min systers födelsedagsdag idag, men sedan blir det väl att gå ut med hunden och läsa som gäller för resten av helgen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Önskar dig en fin midsommar!

   Radera
  2. Hoppas ni hade ett fint firande! :) läsning hundpromenad låter toppen!

   Radera
 3. Vilken härlig läshög! Vi tar det lugnt hemma, äter gott, läser och tittar på TV. Glad midsommar!

  SvaraRadera
 4. Härlig hög att bita tag i :)

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig hög :) Trevlig midsommar :)

  SvaraRadera
 6. Underbar läsoptimism! Sånt gillas.

  Vi är hemma i helgen. Inga större planer för vare sig lördag eller söndag, låter vädret styra. Men lite läsning kommer det definitivt att beredas plats för. Är sugen på något ur sommarhögen nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste man ha! ;)

   Hoppas du fick en fin helg med bra läsning!

   Radera