tisdag 9 juni 2015

Så fina saker!

Någonstans på Instagram hittade jag en länk till en sida på nätet, som jag så klart var tvungen att gå in och titta på. Och nu är ha-begäret väckt.

Hur fin är inte den här tröjan med text från Call of the wild av Jack London?? Eller den här väskan med text från Wuthering Heights av Emily Bronte?


Jag är jättesugen på att beställa väskan som ett första köp i alla fall. Blev verkligen förälskad i den.
Sidan heter Litographs och har jättemycket fina tröjor, väskor och till och med fejktatueringar med litterär koppling! Hittar ni något ni vill ha?

6 kommentarer:

 1. Jag köpte en jättefin plansch därifrån för ett par år sen, av Jack Londons Varghunden. Riktigt fin är den, men en t-shirt hade inte suttit fel... http://www.litographs.com/collections/posters/products/fang

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej men eller hur, en t-shirt är ju alltid bra att ha också liksom! Och en väska..trots att jag har några *host* Men de är ju så fina!

   Radera
  2. Ja! Det är verkligen en jättebra idé! Det svåra är bara att hitta en tshirt man tycker är fin OCH som man har läst, haha.

   Radera
  3. Haha annars är ju det också en ursäkt att köpa en bok! "ja men jag måste ju faktiskt läsa den här om jag ska gå runt med den på tröjan!" ;p

   Radera