fredag 18 mars 2022

Läsuppdatering!

4 kommentarer:

  1. Lille söte snufsen! Jag har läst Bergen och tyckte att den var helt ok. Väldigt gripande boken igenom. Firekeeper har jag i Storytel-hyllan. De senaste veckorna har varit överjävliga belastningsmässigt, så jag har fortfarande inte läst ut EN ENDA bok denna månad - bara ljudböcker. I morgon ska jag åka ner till mamma och där ska jag i alla fall ta itu med Kristof, och månadens grekiska bok. Och läsa ut den jag fortfarande håller på med, Galguts 'The Promise'. Och så ska jag sätta igång med tredje delen i Game of Thrones på bilresan ner, det är den sista ljudboken jag har kvar på TBRen. Just nu orkar jag bara lyssna på Sherlock Holmes. Bra med noveller när man är trött och tiden är väldigt upphackad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag läste precis ut När bergen sjunger och tyckte verkligen om den! Som du säger, gripande boken igenom. Hoppas du ska gilla Firekeeper! Och hoppas verkligen du får vila upp dig lite nu när du åker iväg en sväng. Jag borde verkligen starta Game of Thrones-serien, men den skrämmer mig lite så jag har inte kommit igång än. Hoppas du får det trevligt hos din mamma! :)

      Radera
  2. Men åååhhh vad bra att du läser Nattens ögon så att jag äntligen får veta om jag vågar läsa den. :) Har stått i hyllan i säkert 20 år och jag är lockad men livrädd.
    Jag läser just nu Alea Aquarius: Vattnets lockelse. Har inte kommit så långt än, men hittills är den jättemysig. Ser fram emot att försjunka i den totalt i helgen. :)
    Och Nitro, så söt och så otroligt ointresserad av böcker. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha :D Den har varit lite creepy hittills med en del klassiska spökerigrejer. Och lite pinsamma sexscener, det märks att den har några år på nacken kan vi väl säga :). Du får gärna berätta vad du tycker om Vattnets lockelse när du läst ut den! Jag har varit lite nyfiken på den serien :) Haha ja han kunde inte bry sig mindre :D

      Radera