fredag 11 mars 2022

Bookhaul: Bokrean!

 

8 kommentarer:

 1. Ah, kylskåpsboken har jag haft liggande i hur många år som helst. :) Dags att leta fram den, för formatet måste vara perfekt när man är i en djup lässvacka.
  Och Den fantastiska Ivan har jag kommenterat förut. Den är alldeles, alldeles underbar. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns verkligen som en bra bok att läsa när man har en svacka! Alldeles lagom luftig och lätt att ta sig igenom :) Jag kommer nog plocka upp den någon kväll när jag är trött men ändå vill läsa. Ser verkligen fram emot Ivan också, har velat läsa den så länge :)

   Radera
 2. trevliga fynd, Monster i terapi är jag nyfiken på, fast den slut... ska kolla på Akademibokhandeln, men ganska tomt i hyllorna nu, maken har shoppat på Science Fiction affären.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är verkligen utplockat nu! :)

   Radera
 3. Kylskåpslappar lät ju riktigt kul. Har inte sett den förut. Hajarna hittade jag utsorterad, helt ny, på bibblan. Bekännelsen har jag också beställt. Mest för att jag är så förälskad i den där kaninen, ha ha! Ivan har jag haft nersparad på Storytel i en halv evighet. Vill verkligen lyssna på den - varför har jag inte gjort det? Herrarna satte oss hit lyssnade jag på, så jag hade ingen aning om hur fin boken är. Wintersons vill jag läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket fynd med hajarna på bibblan! :D Haha förstår dig, omslaget till Bekännelsen är riktigt snyggt :). Förhoppningsvis är insidan bra också :p. Jag funderade på att lyssna på Herrarna satte oss hit men bestämde mig för den fysiska på grund av hur otroligt fint utformad den är.

   Radera
 4. Din bookhaul påminner mig om att läsa Monster i terapi och Herrarna satte oss här, två böcker som jag började läsa, men jag fick för mycket annat att göra och tvingades lägga dem åt sidan. Och så påminner du mig om att klicka iväg min beställning från bokrean.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att jag kan komma med bra påminnelser :D

   Radera