lördag 17 september 2016

Foton och funderingar

Hej på er! Hoppas ni har en trevlig helg!


När jag skrev om min prestationsångest förra helgen så var det några som tyckte att det skulle vara roligt om jag la upp foton lite då och då. Så idag får det bli en fotolördag. Jag tog med kameran på en promenad en solig dag igen och det var lika roligt den här gången!

Sen sitter jag och funderar på lite olika saker jag kan ha här på bloggen på lördagar, som kanske inte är bokrelaterade. Det kanske kan blandas lite foton och eget skrivande på helgerna? Kanske jag kan ta hjälp av er nån gång, få ord att skriva utifrån? Det har jag märkt har hjälpt tidigare när jag fastnat. Vad tror ni om det?Det har verkligen varit fina dagar den sista tiden. Solen skiner och värmer fortfarande en hel del, samtidigt som färgerna börjar bli höstiga. Den perfekta kombinationen! Då går det verkligen att njuta av den här årstiden.
Jag jobbar hela helgen, så får se hur mycket det blir läst. Men om jag orkar läsa så ska jag försöka läsa ut Drunkna inte i dina känslor som jag påbörjat för lääänge sedan men inte tagit mig tid att läsa klart. Sen ska jag börja på Välkommen till Himmelsta som är ett recensionsexemplar. Igår fick jag dessutom hem Adulthood is a Myth från Bookdepository, den är riktigt lättläst så kanske det blir den som får hålla mig sällskap ikväll!Mitt lilla monster passar så fint in i hösten med sina färger!

14 kommentarer:

 1. Det låter mysigt att blanda med något annat inlägg om helgerna, se bara till att det inte blir en prestation i sig :)
  Det har verkligen varit varmt och fint men nu tror jag det vänt lite och hösten kommer smygandes. Jag tycker också att det passar så bra och brukar vara lite extra kul att fota hunden just när det är höstfärger. Men just nu mår min vovve inte så bra, tror hon haft magsjuka :( hua, så svårt när de inte kan prata. Men får försöka komma ut en sväng i skogen snart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej i så fall ska jag bara göra det när jag verkligen har något att skriva om/visa upp eller vad det nu blir :).
   Åh hoppas din vovve mår bättre nu! Det är så jobbigt när de mår dåligt och man inte vet vad som är fel :(

   Radera
 2. Låter jättebra med Läslös lördag, eller vad du nu kan tänkas kalla det. :)
  Jag har länge tänkt att jag ska fixa en skrividéburk där man kan dra en lapp med ett ämne eller ett ord att skriva om. Bara för att göra något i skrivväg som inte behöver bli så långt och prestationsångestframkallande (det ordet kanske ska få vara med i burken...). Har ännu inte skrivit en enda lapp till burken, och inte fixat någon burk heller, men jag kan ju ta det här som en påminnelse till mig själv. :) Hur som helst så är det ett förslag till hur du också kan göra. Eller förhoppningsvis lite inspiration i alla fall.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättebra idé! Det kan jag ju använda även om jag ber folk här att hjälpa mig med ord, deras ord kan ju gå ner i burken och sen drar jag därifrån för att komma igång med någon text/dikt/vad det nu kan bli :). Tack för idén!

   Radera
 3. Jag gillar ju foton och brukar publicera mina på söndagar.

  Men ett plättjärn? Vem tar med sig ett sådant ut i skogen (vårt är i gjutjärn och aptungt)? Och hur är det sedan möjligt att glömma kvar? Om man inte fick ryggproblem av att bära ut det och sedan lämnade det kvar pga ryggskott förstås.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag har ingen aning! En kollega funderade över samma sak :p

   Radera
 4. Låter mysigt med lite andra inlägg på helgen. :) Detta fotoinlägg var jättefint. Och jag måste säga detta då jag alltid tänker på det på instagram: Din hund är det sötaste jag sett! :)

  SvaraRadera
 5. Låter trevligt med lite bilder och tankar. Läser gärna även den typen av inlägg :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir nog lite sånt på helgerna framöver då, i alla fall de helger då jag faktiskt har något att prata om/visa upp :p

   Radera
 6. Så fina bilder! Nitro passar verkligen in bland höstfärgerna :)

  SvaraRadera
 7. Så fina foton! Jättekul att se och läsa litet mer än bara bokrecensioner, det är alltid roligt att veta mer om personerna bakom bloggarna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för de uppmuntrande orden! :)

   Radera