torsdag 8 september 2016

Barndomsfavoriter

Vilka böcker läste ni när ni var små? Eller vilka läser ni för era barn? Här kommer några av mina barndomsfavoriter. Jag hade verkligen en nostalgitripp när jag var i Kiruna och gick igenom kartonger med gamla böcker!


14 kommentarer:

 1. Pricken älskade jag som barn. Jag har flera gånger lagt till den i min varukorg på Adlibris, men inte kommit till skott med att köpa den. Skulle verkligen vilja ha den i min hylla :)

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Det var verkligen en liten nostalgitripp!

   Radera
 3. Jag minns att jag var så rädd för bilden på gäddan i Pettson och Findus tältar att jag inte vågade titta på den ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha vilket roligt minne :D Men jag håller med, den är lite läskig ;)

   Radera
 4. Pricken, Storm-Stina och Pettson/Findus är jag också uppväxt med :D <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul att du hade Storm-Stina också :D

   Radera
 5. Varför skulle nån vilja bli en sten? Det var det som slog mig mest i den här videon. Kunde inte riktigt släppa det. HAHA

  Storm-Stina kände jag igen på nåt konstigt sätt...

  Pricken finns än idag, på jobbet läser jag den för barnen ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha! Jag tror han hittade en önskesten, sen såg han något farligt och det enda han tänkte på då var att det vore bra att vara en sten, och eftersom han hade önskestenen så blev han en. Jag ska inte svära på det för jag har inte kollat igenom den noggrant sen jag tog hem den :p

   Radera
 6. Storm-Stina älskade jag när jag var liten ! Att säga "Jasså, sa morfar" har blivit en grej hemma hos mig. dock är jag osäker på om det är från den här boken eller någon annan av böckerna om Stina. Underbar hur som helst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du också tyckte om den! :)

   Radera
 7. Så kul att ha böckerna kvar. Själv läste jag samma böcker som min fyra år äldre bror, om någon vildmarkskille och en indiantjej om jag minns rätt. Jag tyckte inte att böckerna var så särskilt bra, så jag letade upp alla ställen där indiantjejen var med eftersom jag ville se ut som hon, det var väl det enda jag fick ut av de böckerna, litet idoldyrkan av en tecknad figur ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kan det ha varit för böcker? Det är inget jag känner igen :)

   Radera