söndag 11 oktober 2015

Bokus höstrea

Det är väl inte många som missat att Bokus har en höstrea just nu. Jag har sett det nämnas lite här och där. Själv ska jag INTE köpa något. Jag är väldigt bestämd den här gången.
Men jag tittade faktiskt igenom den i alla fall och såg två böcker som jag gärna vill tipsa om. Eller, egentligen är det tre böcker. Men det är två jag har läst, och en jag inte läst men är väldigt nyfiken på. Klicka på bilderna så kommer ni till deras sidor på Bokus.

Vild av Cheryl Strayed, en bok som fortfarande hänger kvar i mig efter att jag läst ut den för några månader sedan. Jag kan inte exakt förklara vad det är som gjorde att den verkligen fångade mig, men det gjorde den. Och jag är inte den som vanligtvis läser biografier. Men det här kommer vara en av de bästa böckerna jag läst i år.


Den bittra pajens sötma av Alan Bradley. Första boken om Flavia de Luce, en 11-åring med ett stort intresse för kemi. Och en förmåga att ramla rätt in i mordgåtor. De här böckerna är perfekt om du vill ha deckare som är lite annorlunda, och inte så blodiga. Tänk lite mer i Agatha Christie-stil.

Amandas gåta av Isabel Allende, det här är boken jag själv inte har läst. Men skulle jag köpa en bok från rean (vilket jag INTE ska), så skulle det vara den här. Jag tycker den låter jätteintressant och bra!

4 kommentarer:

 1. Vild köpte jag faktiskt igår då jag hittade den billigt inne i stan. Har velat läsa den så länge !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul! Hoppas du kommer tycka om den :).

   Radera
 2. Jag gjorde slut med Bokus efter bokrean haha. Böckerna kom alltid hem i så dåligt skick så då blev det så att jag gjorde slut med dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad trist att det var så! :( Det har jag faktiskt inte upplevt.

   Radera