onsdag 29 juni 2022

Böcker att se fram emot!

Idag tänkte jag att vi kunde titta lite på böcker som inte släppts ännu men som jag verkligen ser fram emot! 


Bokälskare av Emily Henry har utgivningsdatum den 21:a juli och jag har redan beställt ett bokpaket med den från förlaget!


Den sista marionetten av Andreas Ek har utgivningsdatum 13:e september. Jag har läst flera andra böcker av Andreas Ek och gillat alla så det är självklart att den här också ska läsas!


Våra förlorade hjärtan av Celeste Ng kommer ut den 4:e oktober. Jag har läst och gillat Små eldar överallt så vill verkligen plocka upp den här också. 


Spindeln av Lars Kepler kommer ut den 19:e oktober. Det är den nionde delen om Joona Linna och jag ser verkligen fram emot en ny bladvändare!

6 kommentarer:

 1. Fint innlegg, det er deilig å ha ting å se frem til. Har lyst til å lese den boka av Emily Henry selv fordi jeg leste en annen bok av henne for noen år tilbake som jeg likte kjempegodt. Ellers var jeg selv ikke så fan av Little Fires Everywhere, men jeg husker den som veldig godt skrevet og jeg syns det er en forfatter som skriver svært godt så ny bok senere i år kan sikkert være interessant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har gillat Henrys två tidigare böcker så hoppas verkligen den här är lika bra! :)

   Radera
 2. Tack för alla fina tips! Jag är faktiskt nyfiken på Bokälskare, även om jag inte brukar kika efter sådana typer av böcker. :) Och alla de andra ser ju hur spännande ut som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svårt att stå emot en sån titel! ;)

   Radera
 3. Tack för tipsen! Även jag hade med en av böckerna som kommer ut nu i juli som du såg på Instagram (Bokälskare). Just idag lyssnade jag på en intervju med Andreas Ek i podden Snutsnack där Hasse Brontén (komiker och fd. polis) intervjuade honom. Han berättade främst om sin tid inom polisen men det kom lite om hans skrivande mot slutet. Han verkade väldigt sympatisk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan tänka mig att det var en intressant intervju! Av det jag sett på Instagram så håller jag med om att han verkar väldigt sympatisk :) Och hans böcker har hittills varit grymt bra!

   Radera