tisdag 26 september 2017

Veckans topplista - Psykologiska thrillers just nu


Ny topplista inne hos Johanna :). Veckans tema är psykologiska thrillers just nu. Jag vet inte om "just nu" delen är tänkt att det ska vara nyheter men min hjärna blev helsnurrig när jag stirrade på min bokhylla och försökte lista ut vad jag kunde räkna som psykologiska thrillers så det får helt enkelt bli en lista på böcker jag tycker passar in och tipsar om just nu. Annars kommer jag aldrig bli klar :).


Jag hakade helt upp mig på termen "psykologisk thriller" den här gången och fick verkligen tänka för att komma på vilka som kan passa in. Det är möjligt att den här sista kanske är på gränsen, på framsidan kallar den sig själv för en folkhemsrysare. Men jag tycker att Inga kelgrisar, inga styvbarn förtjänar mer uppmärksamhet även om det är några år sedan den kom nu. Alla på den här listan är riktigt bra men just den är väldigt speciell och annorlunda. 

22 kommentarer:

 1. Funderade också på att lista Bränd himmel, bra att du tog den med :) Minns att den höll mig fången.
  Ha en bra tisdag <3

  SvaraRadera
 2. Har bara läst Inga kelgrisar, inga styvbarn men är nyfiken på flera av dina andra böcker :)

  SvaraRadera
 3. Bränd himmel har även jag med på min lista. Vill läsa Machintosh bok eftersom jag gillade den förra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du ska tycka om Machintoshs andra också! :)

   Radera
 4. nej, det var inte alldeles enkelt den här veckan. men varförska det vara det? det är kul att tänka efter och leta i skrymslena. jag blir nyfiken på Inga kelgrisar, inga styvbarn

  SvaraRadera
 5. I en mörk, mörk skog är jag rejält nyfiken på.

  SvaraRadera
 6. Bränd himmel var spännande. Ruth Ware är jag nyfiken på ;)

  SvaraRadera
 7. Jag ser dig kunde säkert vara något för mig.

  SvaraRadera
 8. Den sista boken tyckte jag var jättebra, som Johanna skrev, den kröp under skinnet på mig. Den passar nog in i psykologiskt thriller- genre.

  SvaraRadera
 9. Det blev en reservation på biblioteket på Inga Kelgrisar, inga styvbarn. Älskar när jag kan titta in på någon blogg och få tips

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Ett tips, ät inte samtidigt som du läser 😅

   Radera
 10. Vilken titel på Inga kelgrisar, inga styvbarn :o Den boken har passerat förbi mig utan att jag lagt märke till den, men nu blev jag ju väldigt nyfiken och måste kolla upp den närmare. Tack för tipset!

  SvaraRadera