onsdag 27 september 2017

De 10 snyggaste omslagen i min hylla

Jag såg den här idéen hos BookAddict och blev inspirerad att göra en själv! Hoppas ni tycker om den. Vilka är de snyggaste böckerna ni har i hyllan? :)

22 kommentarer:

 1. Åh, vilken rolig idé! Den måste jag nog göra själv också.

  SvaraRadera
 2. Så kul att se dina filmsnuttar. Så fina omslag!

  SvaraRadera
 3. Jättefiiiina :)! Jag skall göra ett likadant inlägg inom kort.

  SvaraRadera
 4. Så fina böcker! Många hade färgade kanter, så snyggt :)

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt vlogginlägg! Alla vi som älskar böcker lika mycket som du, känner helt säkert igen oss i den lyckan och det leendet över en fin bok, det gör definitivt jag :) Jag skall fundera på hur mina favoriter ser ut. Jag gillar när böcker har ett bokmärke, det ger en extra kvalitetsstämpel tycker jag. Guldkanter är jättefint, liksom skinnband.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :D Jag gillar också när de har bokmärke, det känns som lite extra lyxigt :). Blir kul att se om du också gör ett inlägg om dina finaste böcker!

   Radera
 6. Tycker också om Hallahem-serien. Och Törnrosens Nyckel är jättevacker och jättebra! Tyckte alla böcker var fina! :) Så du har inte någon konstig smak ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du också tycker om dem! Har du läst den nya boken av hon som skrivit Törnrosens nyckel? :) Haha vilken tur! ;P

   Radera
  2. Nej, det har jag missat att hon har kommit ut med en ny! Den ska jag genast kolla upp :D Har du läst den?

   Radera
  3. Ja! Inlägg om den är planerat till fredag om jag minns rätt :)

   Radera
  4. Okej! Det ska bli roligt att se vad du tyckte. :) Den åker med ihop med lite annat från "höstyran" hos adlibris. Tack för tipset!

   Radera
  5. Vad kul! Hoppas du kommer tycka om den :)

   Radera
 7. Verkligen jättefina böcker!

  SvaraRadera
 8. Vi har alla varit 9-12 år så då måste det väl gå utmärkt att läsa den typen av böcker fortfarande. Jag kommer förmodligen att gå till den hyllan även när jag är pensionär i stället för den där det står 90-120 år. ;)
  Jättefina böcker! Jag har faktiskt också en sådan där liiiten bok med guldsidor, fast det är Born Free av Joy Adamson.
  Mitt favoritomslag sitter på boken Talon av Julie Kagawa (röd metallic med drakfjäll - älskar det!!!), men jag gillar även omslagen till serien Falling Kingdoms. De har härliga färger. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här :) Man blir aldrig för gammal för en bra berättelse! Var tvungen att kolla upp Born Free och det låter som en bok jag hade älskat så den kanske också får flytta hem hit någon gång i framtiden :). Det röda drakfjället på Kagawas bok är verkligen snyggt!

   Radera