onsdag 8 april 2015

Till alla underbara människor


Skulle jag kunna skulle jag ge er en ros var och en stor kram. Jag vill bara tacka för alla fina ord och all omtanke som ramlat in i kommentarerna här och på instagram. Det värmer otroligt mycket ska ni veta <3.

12 kommentarer:

 1. Såg först nu, vilket otroligt fint inlägg och vackra ord om en livskamrat. Jag beklagar verkligen förlusten. Men han kände helt säkert att han var älskad till slutet och det är en underbar gåva. Glöm inte det. Kramar

  SvaraRadera
 2. Kram och ta hand om dig och den lilla terriern!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, det är skönt att ha honom här, ger rutin på dagarna trots att det är jobbigt. Kram!

   Radera
 3. Vad fint att du svarade på alla kommentarer i förra inlägget. Starkt!
  Jag tänkte på det där med att fina vovven förde dig från isolering och ut i livet. Nu jobbar du i en bokhandel och är supersocial här på bloggen. Han gjorde verkligen ett bra jobb tycker jag! Och kanske var det så att hans jobb här var färdigt och att han nu behövs någon annanstans, där någon annan behöver en fluffig ängel med mjuka tassar och ett hjärta av guld ...
  Kram på dig!
  PS. Spara gardinerna som de är! Om du en dag vill ha ofluffiga gardiner kan du köpa nya!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var något jag verkligen ville göra när alla var så snälla och skickade så mycket värme i dom!
   Han gjorde det bästa jobbet, det har du verkligen rätt i. Utan honom hade jag aldrig tagit mig så här långt. Märker själv sån stor skillnad på mig då och nu och jag är så tacksam för all stöd och styrka han delade med sig av <3.
   Ja jag gör nog de, de får hänga kvar med pälsen! I alla fall tills det känns rätt att antingen byta gardiner eller bara få bort pälsen. Kram!

   Radera
 4. Vi var tvungna att avliva vår förra hund för ett par år sedan och jag kände igen mig så ruskigt mycket i det du skrev. Beklagar verkligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så hemskt när tiden kommer och den kommer alltid alldeles för snabbt! Tack så mycket!

   Radera