onsdag 12 juli 2023

Sensommarserenader av Sylvia Lidén Nordlund

 

Originaltitel: Sensommarserenader 
Sidor: 341 (Häftad)
Recensionsexemplar: Från författaren, tusen tack!
"En morgon, då tristessen och ensamheten känns mer oöverstiglig än vanligt, får Stella Åström en idé - att arrangera en "må bra"-kurs på Pensionat Pensé i Göteborgs skärgård.

Hon är euforisk då hon bokar pensionatet, men vad har hon egentligen gett sig in på? Kommer de sex kursdeltagarna att fungera tillsammans? Ruben som vill återfå närheten till sin dotter, men inte längre tror sig vara värd att älskas. Ellen som behöver hitta nyckeln till vuxenlivet och sluta förlita sig på sin storasyster. Max som måste fatta livsavgörande beslut om framtiden med flickvännen."

Jag har läst och tyckt om författarens tidigare serie om Mia och hennes liv. Så när hon frågade om jag ville läsa hennes nya bok tackade jag gärna ja till det. Med det vackra omslaget kändes det som perfekt sommarläsning.

Här är det nog mer så att jag är lite fel läsare för boken. Jag tror att läsare som gillar när det handlar om många olika relationer och olika problem kommer tycka riktigt bra om den här berättelsen. Sedan tror jag att jag läste den när jag var lite för sliten, det klickade aldrig helt för mig vem som var vem av karaktärerna utan jag var tvungen att tänka efter hela tiden. 

Jag kommer inte nära, men det tror jag också beror på att jag inte får ordning på de olika personligheterna. Som sagt, jag tror att många kan tycka om den här boken! För mig var det bara dels lite fel bok, dels lite fel tidpunkt.

3 kommentarer:

  1. Du har läst för mycket skräck så den blir nog lite för snäll.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas att du, Mia, kommer att tycka om Sensommarserenader!

      Radera