måndag 3 juni 2024

Dags att prova något nytt


Tänk att den här lilla bloggen fyllde 13 år i april. Som vanligt har jag missat födelsedagen. Men grattis i efterskott till mitt hörn på nätet!

Den senaste tiden har jag dock börjat fundera på att göra lite ändringar i mitt bokliv. Vi har ganska nyligt blivit tvåhundsägare och jag läser inte riktigt med samma fart som tidigare. Tiden räcker inte riktigt till med två hundar, varav en bara är ett år och fortfarande har en del saker att träna på. Plus då mitt jobb på 80%.

Så jag kommer låta bloggen vila under sommaren till att börja med. Inlägg om böcker kommer dyka upp på min instagramsida istället och videos kommer som vanligt dyka upp på Youtube en gång varje vecka, det är min plan i alla fall. 

Jag hoppas att de flesta som läser bloggen redan hänger med mig på instagram, men gör ni det inte och vill hitta mig där heter jag vargnatts_bokhylla .

Vi får se hur det känns sedan, om jag återgår till att blogga eller inte. Hur som helst, jag hoppas att ni får en fantastisk sommar med riktigt bra böcker att läsa!