lördag 15 oktober 2016

Musik!

För några kvällar sedan låg jag i sängen och kikade runt på Youtube och upptäckte något som gjorde mitt hjärta lite lyckligt. Det fanns nya videos på Backstreet Boys sida. WOHO! Det var från ett uppträdande det här året, tror inte det var så länge sedan, och jag blev så glad. BSB var mina stora idoler när jag var yngre. Mitt rum var tapetserat med affischer på dem och deras cd-skivor gick nästan hela tiden. Det spelar ingen roll hur många år som går, att höra dem kommer alltid göra mig alldeles varm. Nick var min stora crush!


Så jag tänkte, varför inte dela med mig av lite musik som betyder mycket för mig? Dels har vi då BSB här uppe. Sedan har jag två till, jag skulle kunna göra hur många som helst, men det kanske får bli fler inlägg! Nästa är Itchy Daze med låten Monster. Det är lite av min ångestlåt. När jag mår dåligt och behöver få lyssna på något som passar med hur jag mår, då lyssnar jag på den här.


För att avsluta på ett lite gladare sätt blir sista låten Halestorm med Here's to us som jag blir glad av, den får mig att tänka på mina fina vänner som stått vid min sida under alla jobbiga stunder. 


Vad har ni för låtar som betyder mycket för er? 

6 kommentarer:

 1. Åh,jag älskar också "Monster"! Den gräver först lite djupare i ångesten och sedan blir det bättre. Den var en av de första låtarna jag skaffade på Spotify. :)
  Halestorm måste jag lyssna mer på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Jag har inte ens träffat nån annan som känner till "Monster" innan :).

   Radera
 2. Channel Zero: Help
  K's Choice: Not an addict
  Intergalactic Lovers: Islands

  SvaraRadera
 3. Lyssnade massor på Backstreet Boys förr och har flera av deras album. Verkligen mysig musik. Halestorm har jag hittat på senare tiden. Gillar dem verkligen. Annars är mina stora favoriter Rolling Stones och så lyssnar jag mycket på gammal hårdrock från -70 och -80 talet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har också flera av deras album :) De kommer alltid vara speciella för mig.

   Radera