fredag 1 januari 2016

Lite sent julklappsinlägg

Ja jag är lite sen, men helt plötsligt hade jag galet många inlägg att skriva så det här fick vänta ett litet tag. Men bättre sent än aldrig heter det väl! Jag fick lite böcker i julklapp, och en del andra fina saker :). Så jag tog och fotade alltihop, inte bara böckerna.


Böckerna jag fick är Hon som ser, Fallna kvinnor, Sex heta röda koppar med starkt svart kaffe och Ruinerna. Ser fram emot att läsa allihop! Sedan fick jag även en fin, annorlunda kalender så jag kan hålla koll på dagarna. De två små söta flaskorna har minisnöflingor och minipepparkaksgubbar i sig, godis! Kommer ju aldrig kunna äta upp dem för att de är så fina. En julchokladkaka och två halsband som syns bättre på nästa bild. 


Halsbanden fick jag av en och samma vän. Hon vet att jag älskar ugglor och halsbandet med hjärtat och boken hade hon pysslat ihop själv. Blev superglad för det och har använt det sedan dess. 

Sedan har jag beställt lite julkappar åt mig själv, men de har inte dykt upp än. De kanske kommer i ett inlägg efter min födelsedag för jag vet att det gömmer sig en bok i ett paket från min syster där nämligen! 

16 kommentarer:

 1. Oj vad roligt när någon vän ger en så genomtänkt och personlig julklapp :)

  SvaraRadera
 2. Vad fina julklappar, och ugglehalsbandet var superfint, jag älskar också ugglor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tycker ugglan är jättesöt :)

   Radera
 3. Vilka härliga presenter :) Halsbanden är ju bara för fina.

  SvaraRadera
 4. Men så fint, vill med ha så läckert halsband

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det! Var så fint av henne att göra det :)

   Radera
 5. Härliga julklappar och vad skoj med lite mer som kommer, även om du vet vad det är :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja lite får man bjuda sig själv på också :)

   Radera