torsdag 28 januari 2016

Läser just nu

Haha ja det känns som att nu för tiden stämmer sällan min bild här på höger sida överens med vad jag egentligen läser. Men det blir så ibland när det dyker upp recensionsexemplar som får gå före. Och jag har ärligt talat varit lite för trött för att koncentrera mig mycket på en engelsk bok just nu.

Så istället för Hollow city så är det två rec.ex som får min uppmärksamhet:


Fjärilar på min hud av Rebecka Kvist, kommer från Vombat förlag. En liten ungdomsbok på 139 sidor som handlar om Liv. Hon försöker lista ut vad hon vill med livet efter att ha gått ut gymnasiet. Hur börjar man egentligen leva ett självständigt liv? Och det blir inte lättare när hon möter granntjejen Lina som gör henne ännu mer förvirrad.


Pingvinlektionerna av Tom Michell kommer från Brombergs. Det beskrivs som en bok för dem som gillar Marley och jag, Gatukatten Bob och liknande böcker. Men den här handlar om en pingvin. Det var omöjligt att stå emot eftersom jag älskar både Marley och jag och Gatukatten Bob. Författaren räddar en oljeindränkt pingvin och sedan är det deras liv han skriver om. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar