onsdag 6 januari 2016

Läser just nu

Jag är lite stolt över mig själv, jag lyckades läsa alla böcker jag planerade att läsa i december förutom en! Och nu i januari är det så klart lite slalomläsning som gäller, så jag tänkte bara snabbt visa upp vilka böcker jag har igång just nu.

    

    


Ja, Min europeiska familj blev kvar från december. Men den ska läsas ut nu under januari är det tänkt! Hollow city fick jag ju som tidig julklapp av en kompis när jag var i Stockholm och den läser jag hemma. Men den har fått stå tillbaka lite för Kvinna inför rätta som jag har lånat och börjat läsa. Och min lunchbok på jobbet är för tillfället Snövit ska dö. 

Så det är fullt upp med böcker igen, som det ska vara! Har ni läst någon av dem? Vad tyckte ni i så fall? 

12 kommentarer:

 1. Slalomläsning på hög nivå :D Jag kan bara ha en i gången, annars blir jag helt borta :D Snövit ska dö är jag supernyfiken på fast jag inte brukar vara nån deckarfantast, ska läsa recensionen sen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag kanske är för rastlös för bara en bok åt gången, så många jag vill läsa nu nu nu :p. Jag gillar Snövit ska dö hittills :D

   Radera
 2. Snövit läser jag också just nu, och Karin Bojs borde jag snart börja på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli spännande att se vad du tycker om Snövit!

   Radera
 3. Ingen slalomläsning för mig. Håller mig just nu till en bok åt gången.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är omöjligt för mig just nu :)

   Radera
 4. Kul att lyckas med det man tagit sig an :) Jag är väldigt nyfiken på Bojs, får ta och börja med den snart! Verkar vara en bok som får ta lite tid och växla med andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis, det är ingen man sträckläser även om den är väldigt bra :)

   Radera
 5. Jag har läst Hollow City och jag har Library of souls hemma men jag har inte tagit mig tid till den ännu. Är mycket taggad inför biofilmen ;) i annat fall i läsningen just nu så känns det väldigt "slalom" för mig med. Jag som oftast brukar fokusera på en sak i taget....men kände att nää, just nu fungerar det inte :D jag måste få variera mig lite, haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser också fram emot filmen! :D Hoppas verkligen den blir bra.

   Radera
 6. Borde verkligen ta itu med Hollow City, men nu känns det som om jag har tappat serien lite grann...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett tag sen jag läst första boken också men hoppas det ska kännas bra ändå!

   Radera