onsdag 18 september 2013

Vargnatts bokiga bekännelser

Jag blev taggad av Bella att göra den här. Har sett att flera gjort den men inte riktigt kollat upp vad det var för något innan. Men nu ska den väl bli gjord! :)

Regler:
Själva meningen med ”bokiga bekännelser” är att varje person som gör den ska tänka efter vad som har hänt i sitt liv och sedan berättade om de största sakerna som är relaterade till böcker och läsning. Det kan vara allt mellan himmel och jord, man sätter gränserna själv för vad man vill dela med sig av – glöm bara inte att namnge inlägget som ”‘ditt namn’ bokiga bekännelser”. När man väl har ”bekänt” så ska man tagga vidare 5 stycken andra bloggare, och sedan meddela dessa personer att de har blivit utvalda! Svårare än så är det inte.

Jag hade en period då jag läste väldigt mycket Harlequin.
I tonåren, de här riktigt sliskiga kärleksböckerna de har som man kan köpa. De som man "ska" skämmas lite för att man läser/läst. Men jag skäms faktiskt inte för det, de var något jag gillade då helt enkelt. De tog mig framåt i läslivet! 

De första böckerna jag minns att jag verkligen föll för var böckerna om Windy.
Jag vet inte om ni vet vilka det är? Det handlar om vildhästen Windy och hans flock. Jag har ingen aning om hur många gånger jag lånade dem från biblioteket, men många var det. Jag blev väldigt insnöad på vildhästar där ett tag, men inga andra böcker kom upp i samma klass som de om Windy.

Jag har faktiskt skrivit ett försök till en barnbok.
Haha ja. För något år sedan när jag mådde riktigt dåligt och varken pluggade eller jobbade så försökte jag mig på att skriva en barnbok. Det är bara mitt ex och en eller två vänner som fått läsa det. 

Mitt bokliv har blivit ännu större och bättre sen jag skaffade den här bloggen.
Ja alltså, den här bloggen har gjort så mycket för mig. Jag har haft bloggar innan men den här är den enda jag har lyckats hålla liv i ganska länge, och som jag verkligen känner en sorts kärlek för. Och jag har fått upp ögonen för så mycket nya böcker som jag aldrig annars skulle ha tänkt på, jag har börjat uppskatta böckerna och läsandet ännu mer. 
Och självklart, den har gett mig nyckeln till den här otroliga världen av bokbloggare. Ni är faktiskt helt otroliga! Det är en väldigt varm och trevlig gemenskap och jag är så glad och tacksam över att jag hittade hit och passade in! 

Mitt absoluta drömjobb är att få jobba i en bokaffär.
Tidigare, i tonåren var det att bli författare. Men nu på senaste tiden har jag känt att en bokaffär vore den bästa platsen för mig. Jag får väl se om jag lyckas uppfylla den drömmen någon gång!

Hm, jag kommer nog inte på mer än så här. Och har ganska dålig koll på vilka som gjort den, men jag testar att tagga:

9 kommentarer:

 1. Tack för taggen ska göra den under dagen :)

  SvaraRadera
 2. Jösses, det här blir inte lätt. Det kommer att ta lite tid, men så småningom kommer den att dyka upp på bloggen :)

  SvaraRadera
 3. Haha nej det tog lite klurande för att komma på saker. Men det ska bli intressant att se dina svar när de dyker upp! :)

  SvaraRadera
 4. Roligt att läsa dina bekännelser! :) Om du någonsin flyttar till Eskilstuna så kan jag försöka fixa in dig på akademibokhandeln där ;)

  SvaraRadera
 5. Jag läste böckerna om Windy, men kommer inte ihåg dem. Men det var andra hästböcker jag fastnade mer för :)

  Liksom Monika så tror jag inte att det här kommer bli lätt och det kanske dröjer, men att jag definitivt ska göra det :) Tack för taggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du har läst dom! :) Inte så ofta jag hört någon som gjort det :)

   Det ska bli kul att läsa dina svar när de dyker upp :)

   Radera