måndag 9 april 2012

Pets with books

Bokmilaskogen uppmanar oss i ett inlägg att ta kort på våra husdjur i någon boksituation! Jag har både katt och hund hemma så det ska väl gå att ordna :). Först ut blir min berner sennenvovve, med boken jag ska börja läsa idag.


Här är då Aramis med boken Metro 2033, han funderar nog vad sjutton matte håller på med.


Jag vet inte riktigt om han tyckte att boken verkade dålig, han puttade i alla fall omkull den sekunden efter det första kortet!11 kommentarer:

 1. OMG en Berner sennen!!!
  SÅ FINA HUNDAR!! Och din är hur fin som helst.
  Grattis till en så vacker hund!
  Ge honom en stor kram från mig. (ÄLSKAR HUNDAR!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! :) Han uppskattade kramen, är en väldigt kramgo vovve :)

   Radera
 2. Fin vovve! Jag älskar vallhundar. Tyvärr har jag inga husdjur själv, men ska försöka lösa detta på något annat sätt :)

  Ska bli intressant att höra vad du tycker om boken sedan också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han tackar så mycket för komplimangen! :) Det tycker jag låter som en bra idé, det ger så grymt mycket att ha djur :)

   Radera
 3. Ååh vad söt han är! Själv har man en Svensk Lapphund (också väldigt kramgo ibland)

  Jag älskar att hålla på med min bokhylla och sedan jag köpte en ny (IKEA) så har jag bytt ordning 2 gånger. Först stod dom i genrer, sedan i färgordning och nästa jag har blir som du har nu, efter författarens efternamn och efter det blir det bokstavsordning efter titlarna (Jag planerar låååångt i förväg...)
  Jättefin blogg! High Five för att våra bokbloggar har ordet 'varg' i sig! :)
  Vet inte om du läser ungdomsböcker (för jag har inte hunnit kolla in din blogg så noggrant) men om du gör det så får du inte missa min tävling som jag har på bloggen! :)

  Ha det gott och hälsa hunden från mig!

  SvaraRadera
 4. Åååååhhhhhh! :O Jag älskar också Berner Sennen-hundar (och New Foundlands, St Bernards etc.)! De ser så snälla, mjuka och kloka ut. Precis som man vill att en hund ska vara. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag håller med, de "nalleraserna" är riktigt härliga :)

   Radera
 5. Doggy lovers rock!!
  Själv har jag en kramgo, hel knäpp rottweiler korsning som tror hon är lika liten som en chiwauwa XD Hade hon kunnat hade hon krupit in under skinnet på en n_n
  Jag har en gammal bild från i somras på henne som jag kan lägga upp på bloggen för att vara med i gänget n_~
  Och han är en jäkligt söt hund.

  SvaraRadera
 6. Haha, fina vovven! Vilken blick. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han kan vara riktigt duktig på att få till klockrena blickar till speciella tillfällen ibland, många skratt med honom i huset :)

   Radera
 7. Åååååååååååh!!!! Det gör liksom ont i hjärtat av hur fin han är! Är så galet sotis nu på dig :D Finaste hunden i världen har du. Längtar alldeles extra mycket nu tills att vi skaffar en Berner Sennen :)

  SvaraRadera