tisdag 10 april 2012

Det där med antalet olästa böcker

Jo, jag skrev ju för bara någon dag sedan att jag insåg hur många olästa böcker det finns här i huset. Och att det borde införskaffas en till bokhylla och så. Och idag var vi in till Karlstad och kollade runt lite, vi hittade tyvärr ingen ny bokhylla.

Men jag kanske råkade köpa lite mer böcker istället...4 böcker och 1 dvd för 40 kronor måste väl ändå räknas som okej va? Som ett jättebra köp? Håll med mig nu!


 • Dvd med Gilmore girls första säsongen disc 1, min mysserie!
 • Schindler's list av Thomas Keneally
 • Röd drake av Thomas Harris (förstår ni glädjen jag kände när jag faktiskt ramlade över första boken om Hannibal Lecter när det är den enda jag har kvar att läsa?)
 • Maratonmarschen av Stephen King (Woho ännu ett tillägg till min King-samling!)
 • Phantoms av Dean Koontz (Woho ännu ett tillägg till min Koontz-samling!)
Dessutom var jag in till Karlstads stadsbibliotek och skulle skaffa ett kort dit. Jag har redan ett till det lilla biblioteket i min kommun men Karlstads har liiite mer böcker att välja på.
Praktiskt nog så fungerar mitt kort även i Karlstad fick jag veta! Så jag behöver inte släpa runt på mer saker i plånboken.
Och ännu bättre; de böcker jag lånar där kan jag lämna tillbaka till biblioteket här hemma! Så nästa tur till Karlstad ska jag låna lite böcker hade jag tänkt :).

6 kommentarer:

 1. Jag håller med dig, 40 spänn för fyra böcker och en dvd - det är skit bra! Det köpet hade jag också gjort. Var det loppis eller?

  SvaraRadera
 2. En fyndhög med det innehållet skulle jag inte tacka nej till, är sugen på alla titlarna... Jättebra köp, helt klart! :)

  SvaraRadera
 3. Kolla efter böcker i våran bokcirkellista nästa gång, vetja! ^^ Så får vi börja igen.

  SvaraRadera
 4. Det var riktigt bra må jag säga! Och Gilmore Girls är ju supermysig. Måste införskaffa mig serien hem. Tyckte att det var så tråkigt när de visade sista avsnittet i Sverige. Det var min och mammas grej att göra tillsammans en gång i veckan.

  SvaraRadera
 5. Det klart du var tvungen att köpa! Det går ju inte att motstå!

  SvaraRadera
 6. Smidigt det där med biblioteket. Ofta kan man även beställa hem böcker till ditt hembibliotek från de övriga biblioteken i din kommun. Så kanske behöver du inte ens åka in till Karlstad, utan det räcker kanske med att reservera böckerna via hemsidan och ange ditt hembibliotek som upphämtningsställe. Så kan man i alla fall göra där jag bor (en tjänst som jag utnyttjar till max). ;)

  SvaraRadera