torsdag 29 oktober 2020

Utsidan av Jennifer Johansson

 

Originaltitel: Utsidan
Sidor: 45 (Häftad)
"I den virtuella världen Mediora kan Johan vara sig själv. Han är inte Moa längre. Istället är han den person på utsidan som han vet att han är på insidan. En dag springer han in i en kvinna, den vackraste han någonsin sett. Hon påstår att de redan känner varandra och att Johan varit saknad i flera år."

Det här är en kort liten novell som verkligen får en att längta efter mer! Jag tycker världarna, både den verkligen och den virtuella, är intressanta. Karaktärerna hinner göra intryck på de få sidorna och jag hade lätt kunnat fortsätta läsa om deras äventyr.

Utsidan är både spännande och fascinerande. Det enda jag kan klaga på (och det är ju egentligen inte ett klagomål) är att jag hade velat ha mer. Det känns som det hade kunnat bli en hel bok med vad som hänt innan, hur världen blivit som den är och vad som händer efter att sista sidan i novellen är läst. 

Det är Jennifer Johanssons första utgivna novell och det ska bli spännande att se vad hon kan hitta på i framtiden!

2 kommentarer:

  1. Åh, det är därför jag har lite svårt för noveller. Det känns inte som att man riktigt hinner lära känna karaktärerna innan boken är slut. Dock är det ju positivt när de är så bra att man vill ha mer!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja precis! Man vill ju få stanna kvar ännu längre :)

      Radera