fredag 21 september 2018

Månpocket Exklusiv: Fyra små läsupplevelser


13 kommentarer:

 1. Det här var nytt för mig. Vilken smart grej! Och vad kul att några berättelser ändå kan få hamna i bokform. :) Blev väldigt nyfiken på Theorin, det jag hittills har läst av honom har jag tyckt om. Trevlig helg! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var riktigt bra så kan verkligen rekommendera den! :) Trevlig helg! :)

   Radera
 2. Hej!

  Nytt för mig också! Inte dumt alls att ge ut böcker i sånt litet format.Theorin blir jag nyfiken på men även Malin Persson Giolitos Processen. Läste för övrigt att hon skänker alla pengar ifrån bokförsäljningen till Amnesty International. Så all kärlek till henne!

  God helg
  önskar
  nicklas

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh det visste jag inte men det är ju toppen! :) Trevlig helg!

   Radera
 3. Oj, aldrig sett såna bokformat tidigare! Det var ju faktiskt rätt smart. Och som du säger; lättare att bära med sig när man lämnar hemmet, för det är nåt jag irriterar mig på annars - böcker väger ju så jäkla mycket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja! Det märks som när man lägger en inbunden bok i väskan :) Ändå envisas jag med att göra det när det är en sån jag läser, den ska med! :D

   Radera
  2. Hah, vet precis vad du menar! Jag släpar med mig böcker överallt, oavsett om jag kommer ha tid till att läsa eller ej, för "man vet aldrig" :P Borde därför finnas fler böcker i de här mindre formaten, gud vad skönt det vore, haha.

   Radera
 4. Formatet blir jag väldigt nyfiken på. Av dessa författare är det endast Wennstam jag läst tidigare.

  SvaraRadera