onsdag 7 juni 2017

Pixibox: Nina Hemmingsson

"Sex Pixiböcker av Nina Hemmingsson samlade i en liten box. På sex olika teman har vi samlat bilder, illustrationer och serier av Nina Hemmingsson. I var sin bok avhandlas djur, relationer, fest, sex, barn och ångest.  
Pixiböcker är små kvalitetsbilderböcker. De har lästs av tre generationer barn, och har sålts i över 60 miljoner exemplar. De är perfekta att ta med som gå-bort-present eller att ta med på resan! Denna box ingår i den första satsningen med Pixiböcker för vuxna."
Det här är något nytt! Pixiböcker för vuxna, hur mysigt låter inte det? Jag tyckte det lät jättemysigt så därför köpte jag den här söta lilla boxen. Den innehåller sex böcker med olika teman; Djur, barn, fest, sex, relationer och ångest.

Det här är faktiskt första gången jag läser något av Nina Hemmingsson. Jag har ju förstått att hon är väldigt populär men våra vägar har aldrig korsats tidigare. Men nu var det alltså dags! Och jag är väl lite delad. Ibland skrattade jag högt, ibland kände jag igen mig men ofta var det ganska blankt. Allra bäst gillade jag boken om ångest. Den var klockren.

Men jag kommer nog garanterat testa mer av henne i framtiden i alla fall. Det kanske blir att vi kommer bättre överens med tiden!

4 kommentarer:

  1. Har helt missat att det finns Pixiböcker för vuxna, underbart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en ganska ny grej om jag förstått det rätt! :) Men jag hoppas det kommer mer!

      Radera