onsdag 25 maj 2016

Nytt i brevlådan

Nu har det ramlat in en hel del böcker! Mest recensionsexemplar men också en vinst.


  • Tiggaren av Sofie Sarenbrant. Jag har aldrig läst något av Sarenbrant, men nu när jag fick en förfrågan om jag var intresserad av att läsa hennes nyaste bok tyckte jag att det var dags att ändra på det! Har hört så mycket bra om hennes deckare så det här ska bli spännande! Kommer från Bookmark Förlag.
  • Lustjakt av Annika & Vera. Jag följer författarna på instagram och läste på insidan av boken att karaktärerna är skrivna med dem själva som förebilder så det här ska bli intressant! Både den här och nästa bok kommer från Calidris förlag.
  • Slutet eller början på historien av Mats Larsson. Den här är alldeles okänd för mig så det blir att gå in blind i det läsandet sen.

  • Operamopsen - en sällsam kärlekshistoria av Disa Åberg & Linda Bonaventura. Kommer från Ordberoende förlag. En bok jag frågade om för att...kom igen, mops! Alla böcker om hundar blir jag nyfiken på.
  • Den lilla bokhandeln i Paris av Nina George. Kommer från Bazar förlag. Också en jag frågade efter, hur ska man kunna motstå en bok om en bokhandel? 
Måste säga det igen, tack till alla förlag och författare som hör av sig, säger ja när jag frågar efter böcker eller skickar ut överraskningar! Det är så otroligt uppskattat ska ni veta.


Sist ut är Den helande naturen av Richard Mabey. Den här vann jag på instagram, det gjorde mig jätteglad då jag velat läsa den ett tag!

8 kommentarer: