tisdag 10 maj 2016

FAQ: Frequently Asked Questions av Magnus Betnér


Originaltitel: FAQ: Frequently Asked Questions
Sidor: 240 (Inbunden)
"Måste du alltid vara så dryg?, Vad tycker du om att Sverige har infört gränskontroller? , Har du testat att röka grönt? På frågesajten ask.fm hänger kidsen. Och Magnus Betnér. Här kan alla som vill, och det är många!, ställa frågor till Magnus. På två år har han svarat på nästan 20 000 frågor om precis allt: knark, sex, politik och religion inget ämne är för högt, eller för den delen för lågt, för att få bitska, roliga eller överraskande konstruktiva och peppande svar.FAQ är ett axplock av de roligaste, dummaste och smartaste frågorna och svaren. Resultatet är en på samma gång kul, provocerande och tankeväckande läsning som också fungerar som en välbehövlig motvikt till allt näthat som frodas där ute."
Jag tycker Magnus Betnér är en grymt bra stand-up komiker. Har kollat hans shower på tv/youtube flera gånger och ibland skrattar jag så jag gråter och mellan alla de gångerna kommer han med mycket vettigt. Nu kan jag väl inte säga att jag håller med om allt men när gör man det med någon människa?

Men eftersom jag tycker han är en rolig typ så var jag tvungen att köpa den här boken när jag såg den på jobbet. Det är alltså en bok helt uppbyggd på frågor och svar från sidan ask.fm, som jag ärligt talat aldrig varit inne på så jag vet inte riktigt hur det funkar. Den är uppdelad i några olika kapitel: Att vara komiker, Religion, Politik, Sex, Invandring, Könsroller och Droger. I dessa kapitel svarar han på olika frågor rörande ämnet, vissa svar är roliga, kaxiga, andra är riktigt ingående och smarta. Han visar upp båda sidorna och det gör det både underhållande och intressant att läsa.

Det finns egentligen inte så väldigt mycket mer att säga eftersom den är uppbyggd på det sättet. Snabbläst, underhållande och intressant!

2 kommentarer: