tisdag 16 september 2014

Videoinlägg, kanske?

Jag sitter här och funderar. Jag tycker själv det är jättekul att kolla på andras videoinlägg, vare sig det är när folk visar upp nya böcker de köpt eller om de gör olika tags och svarar på frågor. Och jag har varit sugen ett tag själv, men jag är så förbannat blyg så det har stoppat mig hittills.

Meeen, det verkar ju så kul. Men blyg, men kul, men blyg, men kul...ungefär så låter det i min skalle just nu.
Jag skulle nog aldrig göra recensioner i videoformat, då jag har lättare att ordna tankar i skrift. Men tags och visa nya böcker eller göra friday reads som jag sett en del gör, till det hade nog till och med jag kunnat få ihop någon mening eller två.

Ah dessa beslut!

Det här är kanske ett lite meningslöst inlägg, men jag behövde ventilera det lite. Och har ni nå åsikter och tankar, dela gärna!

12 kommentarer:

 1. Så fint det blev med bokhyllorna! (förra inlägget) Lite avundsjuk eftersom jag inte får plats med bokhyllor än, så jag få njuta av dina bilder i stället. :) Och hunden var jättesöt!

  Angående videoinlägg så brukar jag aldrig titta på sådana, men det är för att jag inte orkar. Om jag börjar titta kommer jag säkert att bli fast. :)
  Om du känner för att göra videor är det klart att du ska göra det! Sätt hundarna bakom kameran och ha dem som publik så går det nog lysande även om du är blyg. Och publiken här på bloggen gillar dig redan så oss behöver du inte oroa dig för. :) Lycka till!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag är verkligen nöjd med hyllorna, det känns så härligt att äntligen ha ett eget hem och kunna ha uppe böckerna. Och vovven tackar! ^^

   Haha vilken bra idé med hundarna som publik! De kommer garanterat titta på mig som att jag är helknäpp, men med dom pratar ju konstant så det kanske hjälper :) Tack!

   Radera
 2. Jag gillar att kika på videoinlägg. Kanske är svårt om du är blyg, men det vore otroligt roligt om vi fick se sådana hos dig så småningom..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nu känns det ännu mer roligt att tänka på att göra några :)

   Radera
 3. Åh förstår dig precis. Jag funderar ibland om jag skulle göra videoinlägg, men jag är så blyg att det inte går. Du kan kanske testa några gånger och tänka att du bara filmar och pratar för dig själv istället för att andra människor kommer att se den sedan (men så läggs videon ändå upp på bloggen när det känns att det inte är "så farligt ändå"). Gabriellas tips med hundarna kan också vara bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade ett litet hopp om att det kanske till och med kan hjälpa mig att bli av med mer av blygheten. Det vore trevligt!
   Tack för tipset! Det verkar smart att bara filma och inte ha som måste att lägga upp och se hur det känns :)

   Radera
 4. Jag vill ha videor med hundarna med!! I love them.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag är nästan helt övertygad på att om jag gör videos så kommer de vara med på något hörn vare sig jag har tänkt det eller inte :D

   Radera
 5. Jaaaaa video-inlägg, video-inlägg! Absolut med vovvarna också :D Har också funderat på det ibland. Känner mig dock så fjantig framför kamera så jag tvekar starkt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha vovvarna dyker säkert upp i så fall! Det känns som att jag inte har något att säga till om där :p.
   Men får se! Får fundera lite till, det är lite läskigt :p

   Radera
 6. En gång för mycket länge sedan lånade jag mammas filmkamera och gjorde en filmdagbok. Jag gjorde det nog två-tre gånger.
  Nu kan man inte se dem "dagarna" för det var så pass länge sedan att det var med kassetband XD hahaha!!

  Men jag tycker att du kan ju alltid prova. Man kan ju inte vara säker på att det inte var något för en om man inte provar. Vill du vara säker på att du inte gör bort dig kan du ju alltid tala om dina böcker, för de kan du nog utan och innan :)
  Vilka serier har du och varför? Vilka är dina absoluta favoriter? Vilken var din första bok? mfl... Samtals ämnet är långt och frågorna kan vara många :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det skulle vara bokinlägg i så fall :) Antingen book hauls, eller göra tags med böcker eller liknande :)

   Radera