onsdag 17 september 2014

Bokbloggsmaraton uppdrag 4


Uppdrag 3 hoppade jag över, och jag är lite sen med det fjärde men nu när jag fått upp alla mina böcker kan jag i alla fall göra det!

"Alfabetet. Det är väl alla vana vid? Från A-Ö. Det är just den ordningen ni får av mig, men ni ska fylla i alfabetet. Ni ska skriva en boktitel på varje bokstav! Om det är så att det är dina favoritböcker eller böckerna med blått omslag det bestämmer du, bara det är en lista från A-Ö med böcker. Det är också ett bra sätt att få tips om böcker."
Så min lista kommer bestå av de böcker jag har i min oläst-hylla, som jag vill läsa! Hittar jag ingen på en viss bokstav i hyllan kommer jag leta på min adlibris-lista. Det känns som att jag borde kunna täcka in det mesta av alfabetet så i alla fall.

A.  Alvhilda - Uppvaknandet
B.  Blodläge
C.  Close to the bone
D.  Dante
E.  Eldfödd
F.  Får hundar korvar i himlen?
G.  Geraldos lek
H. House of leaves
I.   I wrote this for you
J.   Jane Eyre
K.  Kråkflickan
L.   Liseys berättelse
M.  Musselstranden
N.   Nattsvart, stjärnlöst
O.  Och så levde de lyckliga
P.   Paper towns
Q.  -
R.  Rubinernas bok
S.  Svensk synd
T.  Toffs bok
U.  Underströmmar
V.  Vindens namn
X.   -
Y.  -
Z.  -
Å.  -
Ä.  Ängelns lek
Ö.  Överenskommelser

Haha wow det var lite svårare än jag trodde. Några blanka rader blev det trots hjälp från adlibris-listan. Nå men det där är i alla fall några av alla olästa böcker här hemma!

2 kommentarer:

 1. Det var några av dem som jag läst. Geraldos lek, är det så den heter, det var väldigt likt Stephen Kings Geralds lek, om det är Gerald det ska stå och är Stephen King, kan jag säga att det var en riktig slukarbok. Jag satt som på nålar och det gjorde så ont i mig. överenskommelser slukade jag på under ett dygn, mycket medryckande och spännande, trots att det inte alls är min smak i genre. Ängelns lek är okej, Liseys berättelse var väldigt ordig, men så är det ju Stephen också :)

  Alvhilda älskar jag, men så är jag ju partisk också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha hoff, jag var bevisligen trött när jag skrev listan :p Självklart är det Geralds lek av King som jag menade! :) Då låter det som jag har en hel del bra läsning framför mig! :D

   Radera